Klaus Iohannis, mesaj la început de Ramadan: „Suferinţa şi boala încă îi afectează la scară mondială pe semenii noştri”

Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj comunităţii musulmane din România cu ocazia începerii lunii postului Ramadan. Şeful statului a apreciat susţinerea comunităţii în această perioadă de pandemie. ”Suferinţa şi boala încă îi afectează la scară mondială, adeseori cu consecinţe grave, pe semenii noştri”, a transmis şeful statului.

”Cu prilejul începerii lunii postului Ramadan, transmit tuturor cetăţenilor români de etnie turcă şi tătară gândurile mele bune, însoţite de urări de sănătate, prosperitate şi împlinire spirituală. Ramadanul îndeamnă, prin zilele dedicate postului şi rugăciunii, la o reflecţie profundă asupra semnificaţiilor Coranului în lumea contemporană şi asupra valorilor pe care le inspiră fiecărui credincios: libertate, demnitate, toleranţă, iubire pentru semeni”, a transmis şeful statului.

Klaus Iohannis afirmă că, şi în acest an, ”perioada Ramadanului însoţeşte efortul nostru comun de a depăşi dificultăţile provocate de pandemia de COVID-19”.

”Suferinţa şi boala încă îi afectează la scară mondială, adeseori cu consecinţe grave, pe semenii noştri. Apreciez susţinerea pe care aţi manifestat-o în toată această perioadă pentru strădania autorităţilor de a ne proteja prin măsuri sanitare şi de a identifica soluţii pentru regăsirea cât mai rapidă a normalităţii sociale.  Am încredere că luna postului Ramadan vă va întări în acest efort şi ne va ajuta să continuăm împreună, în spirit de solidaritate şi responsabilitate, să-i ajutăm pe toţi cei care au nevoie de grija şi sacrificiul nostru. Ramadan Karim, a mai transmis preşedintele.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net