Klaus Iohannis: la sfârşitul acestei săptămâni se redeschid pieţele organizate în spații închise

piata-coronavirus.jpg

femeie cu masca de protectie vinde legume in piata
Piețele care funcționează la interior se vor redeschide la sfârșitul săptămânii
foto: arhiva Click!

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a luat decizia, după discuţii cu specialiştii, ca pieţele organizate în spații închise să fie redeschise, de la finalul acestei săptămâni.

„Daţi-mi voie să trec foarte scurt şi la tema numărul 1 din spaţiul public – pandemia. Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane infectate a scăzut semnificativ.

Da, probabil în perioada înainte de sărbători s-a testat mai puţin, dar această scădere se poate observa peste tot în Europa.

Această scădere nu e o întâmplare, o înşurubare la date, ci este o realitate, facem parte din ţările europene unde se înregistrează o scădere.

După discuţii cu specialiştii, am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. E cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să îşi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă”, a afirmat Klaus Iohannis, marţi, la deschiderea Tronsonului de Autostradă A7 - varianta ocolitoare Bacău, conform News.ro.

Citește și:

Klaus Iohannis: ”Am decis să lăsăm să funcţioneze pieţele în spaţii deschise”

Loading...
 
 

Citește și