Klaus Iohannis a ieşit la o terasă în centrul Timişoarei cu liderii PNL

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a ieşit la masă cu liderii PNL
Klaus Iohannis a ieşit la masă cu liderii PNL

Preşedntele Klaus Iohannis, însoţit de liderul PNL, Ludovic Orban, primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, şi alţi lideri liberali s-a odihnit pe o terasă în centrul oraşului Timişoara, înaintea Adunării Regionale a PNL care are loc în acest municipiu.

Klaus Iohannis a fost întâmpinat, duminică, de primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, care este şi liderul PNL Timiş. Robu i-a arătat şefului statului Domul Catolic din Piaţa Unirii din Timişoara şi i-a spus că acesta va fi reabilitat cu bani de la Uniunea Europeană. De asemenea, Robu i-a mai spus preşedintelui că şi clădirea în care se află sediul PNL Timiş, din Piaţa Unirii, a intrat într-un proces de reabilitare. Apoi, Robu l-a invitat pe Iohannis şi pe cei care îl însoţeau, pe o terasă din Piaţa Unirii.

În plimbarea sa prin centrul Timişoarei, Klaus Iohannis a mai schimbat câteva cuvinte cu o femeie care vorbea limba germană, dar şi cu câţiva absolvenţi al Liceului ”N. Lenau”, liceu cu predare în limba germană, din Timişoara.

Klaus Iohannis participă, duminică, la  Adunarea Regională a organizaţiilor PNL regiunea Vest la Timişoara. La eveniment participă aproximativ 3.500 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net