Klaus Iohannis: „Guvernarea PSD a eșuat!”

presedintele_klaus_iohannis_palatul_cotroceni.jog_.jpg

reședintele Klaus Iohannis a făcut o declarație dură la adresa guvernării PSD. „Guvernarea PSD a eșuat!”, a spus președintele
reședintele Klaus Iohannis a făcut o declarație dură la adresa guvernării PSD. „Guvernarea PSD a eșuat!”, a spus președintele
FOTO: adevarul.ro

UPDATE. Ora 15.15. CCR va dezbate, pe 6 martie, sesizarea lui Klaus Iohannis pe Legea bugetului de stat pe 2019. Şeful statului a precizat că proiectul de buget cuprinde aspecte clare de neconstituţionalitate, precum ignorarea rolului Consiliului Fiscal şi nerespectarea principiului descentralizării.

Ora 11.40. Președintele Klaus Iohannis a făcut astăzi, 22 februarie, însă o declarație dură la adresa guvernării PSD. „Guvernarea PSD a eșuat!”, a spus președintele. ”Ăștia nu vor să facă spitale, sunt incompetenți”, a mai spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: „Guvernarea PSD a eșuat!”

La ora 11.30, președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă și a folosit expresii dure la adresa guvernării PSD. ”Guvernarea PSD a eșuat!” a spus președintele țării.

”În spitale sunt probleme peste probleme, educația este subfinanțată, economia este bulversată! De autostrăzi, nici nu poate fi vorba. Despre Justiție? Guvernarea PSD este un asalt asupra Justiției, cu dorința să pună mâna pe Justiție și să își rezolve dosarele penale. PSD nu guvernează pentru România, ci guvernează pentru PSD. Este bugetul rușinii naționale, nerealist și supraevaluat. O victimă sigură a acestui buget va fi administrația locală”, a spus președintele Klaus Iohannis.

În cele din urmă, Klaus Iohannis a anunțat că va sesiza chiar astăzi, 22 februraie, Curtea Constituțională a României (CCR) atât Legea bugetului pentru 2019, cât și Legea de aprobare a plafoanelor.

Loading...