Klaus Iohannis, față-n față cu generalul NATO

klaus-iohannis.jpg

klaus iohannis, intâlnire, general NATO
Președintele țării participă la exercițiul militar programat la baza Kogălniceanu

Întâlnire importantă astăzi în județul Constanța! Președintele țării Klaus Iohannis vizitează Centrul administrativ "Mihail Kogălniceanu", unde-l va întâlni pe generalul NATO Petr Pavel.

România este un punct strategic pe harta Europei, astfel că nume importante din armata americană sunt prezente tot mai des la baza militară de la Kogălniceanu. Și astăzi va avea loc aici un ceremonial militar, la care va lua parte șeful statului.

Va urma întâlnire cu generalul Petr Pavel, după care Klaus Iohannis va vizita centrul și se va întâlni cu piloții români și englezi care asigură misiunea de Poliție Aeriană Întărită.

La finalul vizitei este stabilit un exercițiu de zbor cu aeronave MIG 21 Lancer, F-16 și Eurofighter Typhoon, anunță news.ro.

Președintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel, efectuează o vizită oficială în România, de astăzi până sâmbătă, la invitația generalului Nicolae Ciucă, șeful Statului Major General.

Sâmbătă, președintele Iohannis va participa, în Poligonul Cincu, la exercițiul multinațional militar întrunit cu trupe în teren și trageri de luptă "Saber Guardian 2017" , unde vor fi prezenți peste 25.000 de militari și peste 2.000 de mijloace tehnice.

Loading...