Klaus Iohannis a acceptat într-un final propunerile de miniștri pentru Transporturi și Dezvoltare

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a semnat decretele pentru desemnarea în funcție a noilor miniștri de la Transporturi și DezvoltareFoto: Arhivă Click
Klaus Iohannis a semnat decretele pentru desemnarea în funcție a noilor miniștri de la Transporturi și DezvoltareFoto: Arhivă Click

După ce refuzurile din partea președintelui României veneau ca pe bandă rulantă în ceea ce privește propunerile PSD pentru ultimele locuri din Minister, iată că Iohannis a semnat în cele din urmă decretele pentru desemnarea în funcție a noilor miniștri de la Transporturi și Dezvoltare.

Guvernul Dăncilă 2, care a fost remaniat în noiembrie anul trecut, este în prezent în formulă completă, după aproape trei luni de negocieri cu președintele României, Klaus Ioahnnis, care a refuzat în mai multe rânduri propunerile PSD pentru noii miniștri. Cabinetul premierului Viorica Dăncilă a primit în interiorul său doi noi miniștri, care au ocupat scaunele de la Transporturi și Dezvoltare. 

Daniel Suciu este noul ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în executivul de la București, iar Răzvan Cuc a redevenit ministru al Transporturilor, după ce a mai ocupat acest portofoliu în timpul cabinetului Tudose, potrivit Digi 24. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie, decretele pentru desemnarea noilor miniștri. Potrivit unui comunicat al Administrației prezidențiale, președintele a semnat joi două decrete:

Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice;Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor.

Daniel Suciu și Răzvan Cuc au fost propuşi marţi de Comitetul Executiv al PSDpentru a ocupa portofoliile de la Ministerul Dezvoltării, respectiv Ministerul Transporturilor.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a fost cea a transmis, miercuri, cu o zi înainte, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a miniştrilor la Dezvoltare Regională şi Transporturi. Urmează ca cei doi miniștri să depună jurământul la Cotroceni, după ce decretele prezidențiale de numire a noilor miniștri au fost publicate și în Monitorul Oficial. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net