Kings of Leon, concert de 450.000 €

Ultima actualizare:

    Trupa Kings of Leon  e o afacere de familie, având  în componenţă trei fraţi şi un văr
Trupa Kings of Leon e o afacere de familie, având în componenţă trei fraţi şi un văr

Scenă de 480 mp, 700 de oameni implicaţi, echipamente în 20 de tiruri. În total, show-ul oferit sâmbătă, 17 iunie, în primul concert al trupei americane Kings of Leon în România va costa 450.000 de euro. Click! a tras cu ochiul la pregătirile pentru spectacolul rockerilor americani de pe Arena Naţională din Bucureşti.

Trupa formată din trei fraţi şi un văr cântă la Bucureşti, în cadrul turneului Walls, piese de pe ultimul album, dar şi melodiile care i-au făcut celebri în întreaga lume. Kings of Leon vin în România din oraşul german Munchen, unde au susţinut ieri un concert.


    Scena va fi adusă din  Germania cu 10 tiruri speciale
Scena va fi adusă din Germania cu 10 tiruri speciale

Echipamentele folosite de trupă în turneu ajung joi la Bucureşti încărcate în 20 de tiruri, din care jumătate sunt doar părţile componente ale scenei. Scena este construită dintr-un oţel special, este cea mai mare folosită vreodată în Europa de Est şi pe ea au mai concertat Rihanna, Robbie Williams şi Madonna. Americanii vin cu o echipă tehnică de 100 de oameni, care vor fi asistaţi la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producţie, catering, baruri, intrări). Gazonul stadionului va fi protejat cu o suprafaţă specială denumită portafloor, iar eventualele porţiuni afectate vor fi înlocuite imediat după concert.


    Un bilet la concert costă între 95 de lei şi 500 de lei
Un bilet la concert costă între 95 de lei şi 500 de lei

Show-ul Kings of Leon va dura aproape două ore, iar biletele costă de la 190 de lei la 500 de lei, în zona VIP.Traficul din zona stadionului va fi restricţionat în ziua concertului, în intervalul orar 16.00-23.00, atât pe strada Maior Ion Coravu, strada Tony Bulandra, cât şi pe arterele care leagă strada Vatra Luminoasă de strada Maior Ion Coravu.Organizatorii recomandă publicului să ajungă cât mai devreme posibil, accesul urmând să fie permis începând cu ora 17.30. În eventualitatea în care vremea este nefavorabilă, acoperişul retractabil de pe Arena Naţională va fi tras.

Al treilea concert de pe Arena Națională


    Trupa Depeche Mode a adunat  45.000 de spectatori
Trupa Depeche Mode a adunat 45.000 de spectatori

Pe cel mai mare stadion din România au mai avut loc două concerte: primul a fost pe 31 august 2012, al trupei americane Red Hot Chili Peppers. La spectacol au participat 47.000 de spectatori. Cel de-al doilea concert a fost pe 15 mai 2013, când a concertat trupa britanică Depeche Mode. La acest spectacol au fost prezenți 45.000 de fani.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net