Kelemen Hunor despre Tomac: ”A a tras pe nas ceva azi dimineaţă?”

kelemen-hunor.jpg

kelemen hunor
Președintele UDMR Kelemen Hunor l-a atacat verbal pe Eugen Toman, de la PMP
Citeste tot despre: 

Se dau în stambă cu prima ocazie. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a surprins neplăcut cu o remarcă la adresa lui Eugen Tomac, de la PMP.

Politicienii își arată din nou ”calitățile”, unii cu glumițe nesărate, alții cu ironii grosolane, alții cu injurii pe față.

În această dimineață (13 iunie), preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a comentat sarcastic declaraţiile făcute de preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac, privind posibilitatea unui premier din partea Uniunii, afirmând că deputatul ”a fumat ceva” sau a ”tras pe nas”, scrie news.ro.

”L-aţi întrebat pe domnul Tomac ce a fumat astăzi dimineaţă? A tras ceva pe nas? E grav, când un lider de partid, cu un aer atât de grav, vorbeşte prostii”, a spus Kelemen Hunor, citat de news.ro.

UDMR-istul a comentat că Eugen Tomac ”se uită la noi (UDMR - n.r.) ca la o catastrofă naţională”, repetând că liderul PMP ”a fumat ceva”.

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a declarat, marţi, 13 iunie, la Parlament, că a aflat de la mai mulţi parlamentari, inclusiv de la cei din grupul PSD, că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, va propune un nou premier de la UDMR, ceea ce este o chestiune care ”depăşeşte imaginarul în politică”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1