Jurnalista Iuliana Gătej, condusă pe ultimul drum

gatej.jpg

iuliana gatej fluturica accident rutier deces ajun craciun
Iuliana Gătej este înmormântată la Focşani
foto: arhiva personală

Zeci de persoane au făcut astăzi drumul spre Focşani pentru a-şi lua rămas bun de la Iuliana Gătej. Jurnalista şi-a pierdut viaţa în urma unui tragic accident rutier petrecut în localitatea Dumbrăveni (judeţul Vrancea) în noaptea de Ajun. Se afla la volanul maşinii sale, când a pierdut controlul şi s-a izbit de un copac. A murit pe loc. Avea 30 de ani şi era şefa secţiei "Social" de la Antena 1.

UPDATE. Iuliana Gătej a fost înmormântată în rochia de mireasă, în lacrimile asistenţei.

UPDATE. Zeci de persoane s-au adunat la Biserica Săpunari din Focşani pentru a-şi lua rămas bun de la Iuliana Gătej. Printre ei sunt colegi ai jurnalistei de la Antena 1 şi Antena 3, printre care şi Mihai Gâdea, informează Monitorul de Vrancea.

inmormantare_iuliana_gatej_monitorul.jpg

inmormantare iuliana gatej
O imagine realizată de reporterii Monitorului de Vrancea la înmormântarea Iulianei Gătej
Foto: monitorulvn.ro

Iuliana Gătej – „Fluturica”, aşa cum o ştie toată lumea, îşi va lua duminică, în a treia zi de Crăciun adio de la cei dragi. Cortegiul funerar va pleca de la Biserica Săpunari, din Focşani, de  pe strada Simion Bărnuţiu, la ora 12.30, potrivit Vrancea24. Îi vor aprinde lumânări la capătâi şi se vor ruga pentru ea colegii de breaslă din Antene, Realitatea tv, România TV, Digi Tv, Prima Tv şi Pro Tv, dar şi prieteni şi rude, care  au ajuns deja la Focşani. Sute de persoane s-au strâns la capela unde a fost depus trupul neînsufleţit al tinerei.

Jurnalista Iuliana Gătej şi-a pierdut viaţa joi noaptea, în urma unui accident de circulaţie, la 15 kilometri distanţă de casă. Ea venea de la Bucureşti pentru a petrece Crăciunul alături de familie.

Loading...

Citește și

  • iuliana gatej fluturica accident rutier deces ajun craciun

    Crăciun trist în redacţia Antena 1. Dispariţia fulgerătoare a jurnalistei Iuliana Gătej, şefa secţiei Social, a adus multă durere în sufletele colegilor ei. Biroul ei s-a transformat în aceste zile într-un adevărat altar. Lumânări, flori şi jucării au fost lăsate pentru Fluturica, aşa cum era tânăra de 30 de ani alintată la muncă.

  • Iuliana Gătej, tânăra jurnalistă de la Antena 1 şi Antena 3, sau Fluturica, cum era alintată în redacție, și-a pierdut viața joi seară (24 decembrie), într-un grav accident de mașină petrecut pe pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea. Familia și prietenii apropiați o regretă enorm pe aceasta și au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

  • Crăciun trist pentru familia reporterei Iulianei Gătej. Cristi, fratele Iulianei, nu-şi poate reveni din şoc, după ce sora sa a murit joi seară (24 decembrie) într-un accident teribil petrecut pe DN 2, în timp ce se îndrepta spre casa părinţilor pentru a petrece Crăciunul cu ei.

  • iuliana gatej inmormantare

    Iuliana Gătej, jurnalista de la Antena 1, moartă în Ajunul Crăciunului, va fi înmormântată duminică (27 decembrie), la Focşani, oraşul său natal. Ca o stranie coincidență, nașul de botez al Iulianei va fi înmormântat în aceeași zi cu ea. Acesta a decedat în prima zi de Crăciun, el fiind grav bolnav de ceva timp.

  • Iuliana Gătej, jurnalista de la Antena 1, moartă în Ajunul Crăciunului, va fi înmormântată duminică (27 decembrie), la Focşani, oraşul său natal. Aceasta şi-a pierdut viaţa joi seară (24 decembrie) într-un accident produs pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac. Imaginile surprinse la locul accidentului sunt de-a dreptul cutremurătoare.

  • Iuliana Gătej, o tânără în vârstă de 30 de ani, jurnalistă la Antena 1 şi Antena 3, a murit, joi seară (24 decembrie), în urma unui accident produs pe DN 2 E85, în judeţul Vrancea, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un copac.