Jurnalista Dana Dobre a murit la 56 de ani, răpusă de o boală nemiloasă

Ultima actualizare:

    Dana Dobre a murit la 56 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 spre 7 iunie, din cauza unui cancer pulmonar în stadiul patru.foto: arhivă personală
Dana Dobre a murit la 56 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 spre 7 iunie, din cauza unui cancer pulmonar în stadiul patru.foto: arhivă personală

Jurnalista Dana Dobre s-a stins din viață la 56 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul pulmonar. Dana a lucrat la România Liberă, în zona economică.

Vestea tristă a fost făcută publică de una dintre colegele ei din presă: „Din păcate, azi-noapte, Dana, colega și prietena noastră de la jurnalul România Liberă, ne-a părăsit. Știam că o să se întâmple, dar niciodată nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag. Măcar am sufletul împăcat că ea știa cât de mult o iubesc, că este în rugăciunile mele și doar regret că nu a mai avut puterea să mergem împreună într-un loc plin de pace și speranță. Drum lin spre Lumină, prietenă dragă și Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris prietena jurnalistei, pe pagina de Facebook.

În ultimele câteva luni, femeia a povestit că nu mai putea găsi medicamentele compensate, care ar fi costat-o 28.000 de lei, pentru că sistemul de carduri era deseori nefuncțional. „Astăzi (11 martie 2020) am plâns trei ore, inclusiv acolo la clinică, pentru că toţi cei care veneau şi aveau nevoie de reţetă erau trimişi acasă. Mi se pare inuman că statul român, tocmai în perioada aceasta nu are acest sistem funcţional. Mai am câteva pastile, trei pastile din vechiul tratament şi sper să se rezolve această problemă. Grupa de populaţie cea mai expusă la COVID-19 nu va putea să facă faţă, şi nu va putea nici să stea în casă, pentru că noi trebuie să mergem la doctor periodic”, spunea Dana Dobre, conform Mediafax.

Ce mesaj de suflet a trimis Dana Dobre prietenilor înainte să moară

„Dragilor,textul asta l-am scris cu speranța că nu va fi nevoie de el prea curând. Însă, așa o mare sfârșeală s-a abătut peste mine, încât mi-a închis ochii, mi-a descătușat sufletul și mi-a liniștit definitiv durerea. Va las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi. Am fost o norocoasă, pentru că am întâlnit doar oameni minunați, care m-au purtat cu drag în suflet, în amintiri.

Nu știu dacă acolo unde voi ajunge va fi departe tare de lumea din care am plecat, dacă va există dor, dar cred cu tărie că vor există chipuri și energii pe care le voi purta cu mine. Pentru ultima dată, mă înclin în față voastră și va mulțumesc fiecăruia în parte pentru întâlnirea noastră vremelnică, dar memorabilă“, a scris Dana Dobre înainte să moară.

Dana Dobre a murit la 56 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 6 spre 7 iunie, din cauza unui cancer pulmonar în stadiul patru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net