EXCLUSIV Juniorul Frutti Fresh: «Am slăbit 37 kg»

Ultima actualizare:
Anul trecut,  înainte  de a urma dieta
Anul trecut, înainte de a urma dieta

Ce face dragostea din om, fie el şi moştenitorul unei averi de 160 de milioane de euro! Victoraş Micula (19 ani), fiul magnatului Viorel Micula, patronul imperiului „Frutti Fresh”, s-a schimbat la 180 de grade de când s-a cuplat cu superba Alexandra Gheţe (22 de ani), o orădeancă de-ale lui, patroană de salon cosmetic. Juniorul, putred de bogat, le avea pe toate, mai puţin o siluetă filiformă, aşa că, în ultimul an şi-a pus ambiţia şi a dat burta jos. Prin ce chinuri a trecut ne-a povestit chiar el, în exclusivitate.

Victoraş, de Crăciun,  alături de iubita Alexandra
Victoraş, de Crăciun, alături de iubita Alexandra


    Anul trecut,  înainte  de a urma dieta
Anul trecut, înainte de a urma dieta

„Anul trecut, prin ianuarie-februarie, m-am apucat de regim. Aveam undeva pe la 120 kg, iar acum am 83 kg. Am ţinut o dietă disociată: o zi lactate, o zi carne, o zi legume, dar vă spun sincer că mai mult am făcut foamea. Erau zile în care mâncam doar un ou”, a declarat Victor, pentru Click! Nici sportul nu a lipsit din planurile lui Victor, aşa că a asudat şi la sală, mai mult la exerciţii cardio: bandă şi bicicletă. „Am mers şi la sală, de 2-3 ori pe săptămână, am avut antrenor personal. Greutatea ideală pentru mine, la care aş dori să mă menţin în continuare, este de 83 de kilograme”, a mai spus orădeanul, pentru Click!

A avut ghinion uriaş la Bac

Victoraş Micula s-a prezentat încrezător la examenul de Bac. A picat, însă, la Română, unde a ştiut doar de nota 4. A făcut contestație, însă profesorii i-au acordat prea puține puncte în plus, doar 0,4, şi a rămas „picat”. Ca să fie sigur că la sesiunea a doua va promova proba ratată, Victoraş a intrat în sala de examen cu fițuici şi a fost prins. Pentru această năzbâtie, moştenitorul „Frutti Fresh” a fost exmatriculat şi mai poate repeta proba abia în 2016. „Vreau să închiriez o navetă spaţială şi să fac înconjurul planetei sau un tur al galaxiilor”, ne-a spus el atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net