«Junglă» pe marginea lotului 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva

Ultima actualizare:

    Sistemul se scurgere  a apelor pluviale are  probleme în unele porțiuniFoto: Asociația Pro Infrastructură
Sistemul se scurgere a apelor pluviale are probleme în unele porțiuniFoto: Asociația Pro Infrastructură

O asociaţie neguvernamentală care a monitorizat lucrările la șantierul Autostrăzii Lugoj - Deva reclamă situaţia în care a ajuns Lotul 3, inaugurat în decembrie 2019.

La aproape un an de la deschiderea traficului rutier pe tronsonul de 21 de kilometri de autostradă dintre Ilia şi Holdea (localități din Hunedoara), mai multe locuri de pe marginea căii de rulare au fost invadate de vegetaţie abundentă, iar sistemul de scurgere a apelor pluviale este nefuncţional în unele zone, arată Asociaţia Pro Infrastructura. Imaginile sunt realizate în zona nodului rutier de la ieşirea din comuna Dobra.

„Astăzi putem spune că finalizarea lucrărilor şi întreţinerea «sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desăvârşire». Se poate observa asta în imaginile ataşate, unde cât de curând peisajul va putea fi uşor confundat cu unul de junglă”, notează Asociaţia Pro Infrastructură, în descrierea imaginilor publicate pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net