Mohammad Murad vrea să fie primarul Constanței. Ce ținută inedită a purtat la anunțarea candidaturii

La deschiderea oficială a Complexului Amfiteatru – Belvedere – Panoramic, Mohammad Murad, președinte al Federației Patronatelor din Turismul Românesc și proprietar al ansamblului hotelier din stațiunea Olimp, a anunțat sâmbătă seară: „Voi candida la funcţia de primar al Constanţei”.

Omul de afaceri de origine libaneză a avut o vestimentație inedită. “M-am îmbrăcat jumătate ca muncitor de şantier, cu acest ciocan în mână, şi jumătate în halat de medic, care are grijă de oameni şi, în special, de bătrâni”, a spus Murad, care este de profesie doctor. „Biroul meu este şantierul, biroul e spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi. Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine”, a adăugat el

. Pentru funcţia de primar al Constanţei şi-au anunţat candidatura Vergil Chiţac (senator PNL), Stelian Ion (deputat USR), Mircea Dobre (fost ministru al Turismului), Horia Constantinescu (fost preşedinte la Protecţia Consumatorilor) și Corina Martin (fost preşedinte al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării).

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1