Județul Vaslui, devastat de inundații

Ultima actualizare:

    Mai multe localități din Vaslui au fost ”cucerite”de apele dezlănțuite
Mai multe localități din Vaslui au fost ”cucerite”de apele dezlănțuite

O viitură puternică a rupt bucati din drumuri, a inundat localitati, și a izolat comunități în județul Vaslui. Potrivit stirileprotv, zonele afectate din Vaslui afecate de furtunile de marți seara, arătau miercuri ca după bombardament

O viitură puternică a smuls porțiuni de asfalt din Drumul European 581, care leaga localitățile vasluiene Crasna și Husi. Traficul a fost deviat pe rute ocolitoare iar șoferii care mergeau cu marfa catre Republica Moldova și-au petrecut noaptea in parcari.

In localitatea Satu Nou, mai multe garduri si gradini au fost distruse de suvoaie. In plus, soseaua a fost distrusă, iar cateva autoturisme au fost luate pe sus de apa învolburată.

Și în Suceava fost aceeași situație. A plouat cu găleata, șoselele s-au inundat rapid, iar masinile aproape ca au plutit. Pompierii au fost chemati să scoată apa din case și au folosit pompe foarte puternice pentru evacuarea apei din mai multe subsoluri si curti. Ei au fost nevoiti să intervină chiar și la Spitalul Județean Suceava.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net