Județul Timiș, singurul rămas în "zona roșie" ca rată de infectare. Capitala a trecut în "zona galbenă"

Ultima actualizare:

    Rata infectării cu coronavirus rămâne în ”zona roșie” doar în Timiș
Rata infectării cu coronavirus rămâne în ”zona roșie” doar în Timiș

Singurul județ rămas în ”zona roșie” din punct de vedere al ratei de infectare cu coronavirus este Timiș (3,31, față de 3,34 miercuri), iar incidența a continuă să scadă și în București (2,04, față de 2,07 miercuri), potrivit datelor furnizate joi de Grupul de Comunicare Strategică.

Capitala și 9 județe sunt în ”zona galbenă”, cu incidențe ale numărului de cazuri în ultimele 14 zile între 1,5 și 3 la mia de locuitori. Cele mai mici rate de infectare au fost raportate în Buzău - 0,48, Olt - 0,5 și Vrancea - 0,52. Singurul județ care se află în continuare în "zona roșie" este Timiș. 

Alte 2.901 cazuri noi de coronavirus au fost raportate joi, pentru ultimele 24 de ore, după efectuarea a 31.294 de teste - 24.726 teste RT-PCR și 6.568 teste rapide antigen - ceea ce înseamnă o rată de pozitivare de 9,27%, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică. În total, de la debutul pandemiei în România au fost înregistrate 721.513 de cazuri. În ultima zi au fost înregistrate 90 decese de persoane infectate cu COVID. Numărul persoanelor internate la Terapie Intensivă a scăzut sub 1000, la 989. 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net