Judecătorii au decis confiscarea sediului Antenei 3

Ultima actualizare:

    Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare
Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare

Judecătorii îi dau o nouă lovitură mogulului de presă Dan Voiculescu. ANAF a cerut lămuriri de la Curtea de Apel, instanţa care a judecat dosarul ICA, în legătură cu executarea deciziei de confiscare a sediului Antenei 3.

Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel Bucureşti au stabilit că nu există niciun impediment pentru ca ANAF să confişte imobililele dobândite de Voiculescu prin privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), potrivit adevarul.ro.

Doar 1% s-a recuperat din prejudiciu până acum

Aflat după gratii, Dan Voiculescu a reuşit deocamdată să evite confiscarea averii, dispusă de judecători în dosarul ICA. Astfel, doar puţin peste 1% din prejudiciul stabilit de judecători a recuperat statul român, deşi a trecut un an şi jumătate de la condamnarea lui Voiculescu. Norocul este însă pe cale să-l părăsească după ce ANAF a cerut lămuriri de la Curtea de Apel, instanţa care a judecat dosarul ICA, în legătură cu executarea deciziei de confiscare. Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare şi de când e după gratii scrie cărţi pe bandă rulantă.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net