Judecătoarea Terceanu, şpagă de la Borcea în numele iubirii

cristi_borcea.jpg

cristi borcea
Cristi Borcea are două pasiuni: banii şi femeile

Judecătoarea Geanina Terceanu, trimisă în judecată pentru luare de mită în schimbul unei soluţii de achitare a inculpaţilor în “Dosarul transferurilor”, a povestit în faţa procurorilor DNA cum s-a întâmplat totul. Ea a relatat cum s-a întâlnit cu Cristi Borcea în casa acestuia şi cum a primit banii.

Admite că a găsit în geantă 10.000 de euro de la Cristi Borcea, dar a crezut că suma reprezintă un cadou pentru că îi căzuse cu tronc omului de afaceri! Judecătoarea Geanina Terceanu (40 de ani), de la Tribunalul Bucureşti, a fost suspendată ieri din funcţie. În rechizitoriul întocmit de procurorii DNA, magistratul a dat multe detalii despre şpaga de 195.000 de euro încasată între 2009 şi 2012. Astfel, 185.000 de euro ar fi primit de la fraţii Ioan (63 de ani) şi Victor Becali (55 de ani), iar 10.000 de euro - de la Cristian Borcea (46 de ani).

geanina_terceanu.jpg

geanina terceanu
Geanina Terceanu susţine că ea şi Borcea s-au plăcut reciproc

Judecătoarea a dat detalii inedite despre modul în care ar fi primit bani de la Cristi Borcea, dezvăluie adevarul.ro. Cel care i-a făcut cunoştinţă cu şeful dinamovist este avocatul George Antonie Iorgovan -  judecat în acest caz pentru mărturie mincinoasă. Iorgovan ar fi condus-o pe Terceanu la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecătoarea şi inculpatul au stat de vorbă două ore.

Terceanu ar fi luat şpagă 195.000 €

„Întâlnirea mea cu domnul Borcea a durat aproximativ două ore, timp în care în locuinţa acestuia nu au fost alte persoane. La finalul vizitei mele la domnul Borcea, acesta m-a atenţionat că mi-a lăsat ceva în geantă. La acel moment nu m-am uitat în geantă să văd ce-mi lăsase. (…) După ce am ajuns acasă am văzut că în geantă Borcea îmi lăsase o sumă de bani, din câte îmi amintesc 10.000 de euro, în euro, nu-mi amintesc ce cupiuri. Nu am purtat vreo discuţie ulterioară despre această sumă de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea”, a explicat Terceanu.

„Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, în care Borcea era inculpat, ci o urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou.Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat şi o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc”, le-a relatat ea procurorilor. 

Citeşte pe adevarul.ro despre vizita judecătoarei Terceanu acasă la fraţii Becali, pentru a discuta despre pedeapsa pe care urma să le-o aplice.

În acelaşi timp, Borcea avea o soţie şi trei amante

4-act-img_0536.jpg

Simona Voiculescu, avocat

Cristi Borcea a călcat strâmb de mai multe ori. În 2002, an în care era căsătorit cu Mihaela Borcea şi avea un copil, pe Patrick, a cunoscut-o pe avocata Simona Voiculescu, care i-a fost şi partener de afaceri. Un an mai târziu, în viaţa lui Cristi a apărut şi Alina Vidican. În 2003, Mihaela i-a dăruit gemenii, iar Simona nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dăruit o fetiţă, pe Carolyn, în 2006. Abia în 2011 a renunţat la una dintre ele, la Mihaela Borcea.

mihaela-borcea.jpg

Mihaela Borcea, prima soţie a omului de afaceri

După 22 de ani de căsnicie, cei doi s-au separat legal. Şi asta pentru ca fostul şef dinamovist să o ia în acelaşi an de soţie pe Alina, cea care i-a fost amantă timp de opt ani. Asta chiar dacă în viaţa lui Cristi Borcea se pare că intrase de ceva vreme şi Valentina Pelinel. ”La nuntă, mi-a spus că nu mai are nici o legătură cu Valentina Pelinel şi că pe mine mă iubeşte”, a recunoscut chiar Alina Borcea, la începutul acestui an.

Numai că Valentina nu ar fi renunţat nici o clipă la soţul Alinei. Blonda este însărcinată şi urmează să nască în vară un băieţel, care se pare că este chiar următorul moştenitor al lui Cristi Borcea

pelinel.jpg

Valentina Pelinel, fost fotomodel

1-front-1.jpg

Alina Borcea, actuala nevastă
   

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • becali borcea terceanu trimisi judecata

  DNA a anunțat, vineri, că fraţii Becali, Cristian Borcea şi judecătoarea Geanina Terceanu au fost trimişi în judecată pentru dare şi luare de mită. Terceanu e acuzată de luare de mită, fraţii Becali şi Borcea, de dare de mită, iar George-Antonie Iorgovan şi Petre Daniel Costel, de mărturie mincinoasă.

 • geanina terceanu victor ioan becali

  Geanina Terceanu, judecătoarea care a primit mită într-o pungă de cipsuri de la fraţii Ioan şi Giovani Becali, a scapat de arestul preventiv și a ajuns acasă. Magistraţii Înaltei Curţi au decis, vineri,11 decembrie, ca judecătoarea să fie cercetată în arest la domiciliu.

 • Noi detalii ies la iveală în cazul judecătoarei Geanina Terceanu, acuzată de luare de mită la procesul dosarul "Transferurilor" pentru a-i achita pe greii fotbalului. Ea ar fi acceptat de bună voie să fie umilită în sala de judecată de Ioan Becali şi chiar a fost cea care a stabilit detaliile întregii scene. Mai mult, ea a stabilit felul în care a primit şpaga, pentru a se asigura că nu vor fi prinşi: fraţii Becalii lăsau plicurile cu bani în supermarketuri, care ajungeau apoi la Terceanu în pungi de chipsuri.

 • Noi detalii incendiare ies la iveală din dosarul în care magistratul Geanina Terceanu este acuzat că a luat o şpagă de 220.000 de euro pentru a-i achita pe “greii” din fotbal. Pentru o asemenea şpagă, judecătoarea a acceptat de bunăvoie să fie umilită de Giovani Becali în sala de judecată.

 • cristi borcea

  Judecătoarea Geanina Terceanu, acuzată că ar fi primit mită de la frații Ioan și Victor Becali pentru a închide Dosarul Transferurilor, pare să fi avut și o motivare personală pentru a închide ochii la argumentele procurorilor. Judecătoarea ar fi avut o relație amoroasă cu fostul șef de la Dinamo, Cristi Borcea, pe care l-a și denunțat în dosar.

 • Ce-o fi fost în capul lor când au hotărât să “cumpere” magistratul care-i judeca? Chiar nu ştiau că procurorii vor face recurs, iar, la apel, pedepsele vor fi “croite” pe măsura faptelor? Ioan Becali, Victor Becali şi Cristi Borcea au, de joi seara, noi motive de îngrijorare. Sunt acuzaţi de dare de mită. Şi judecătorul care i-a făcut scăpaţi prima oară a fost reţinut de DNA. Vineri seară (20 noiembrie), toţi patru au fost arestaţi. Click! a aflat că Borcea a decis să o ia pe urmele lui Gigi Becali şi acum ţine post după gratii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1