«Jucaţi şi voi la Click!MANIA. Au cele mai tari premii»

Ultima actualizare:

     În octombrie 2016,  Carmen Negrea a plecat  acasă cu cel mai râvnit  premiu de la Click!MANIA,  un autoturism Dacia LoganFoto: Dorin Constanda
În octombrie 2016, Carmen Negrea a plecat acasă cu cel mai râvnit premiu de la Click!MANIA, un autoturism Dacia LoganFoto: Dorin Constanda

Carmen Negrea (61 de ani) şi-a schimbat total percepţia despre concursuri după ce a câştigat la Click!MANIA. Mai mult, bucureşteanca spune că obişnuia să cumpere ziarul doar vineri, însă acum e nelipsit din casă. “Îl cumpăr în fiecare zi şi chiar aştept cu nerăbdare să-mi încerc iar norocul”, ne-a spus cititoarea noastră.

Click!MANIA i-a făcut cea mai mare bucurie bucureştencei Carmen Negrea, la sfârşitul lunii octombrie, când pe lozul de pe prima pagină a ziarului a găsit trei simboluri identice cu maşina. “Eu am fost sinceră de la început! Nu credeam în astfel de concursuri. Luam ziarul cu Ghidul Tv pentru mama mea şi uneori nici nu dezlipeam lozul. Şi uitaţi ce noroc a dat peste mine! Acum le spun tuturor să aibă încredere, să cumpere ziarul şi poate vor avea norocul meu. Le urez tuturor succes!”, a fost mesajul transmis de câştigătoare pentru cititorii noştri.

Bucureşteanca spune că e tare mulţumită de maşină şi că a făcut peste 1.000 de kilometri cu ea. “Am fost de două ori la Sinaia şi în rest mă mişc de colo-colo prin Bucureşti. E o maşină tare bună şi e o plăcere să o conduc”, ne-a mai spus câştigătoarea care are permis din ’93. Zilele acestea se pregăteşte să-şi vândă maşina veche.“O dau şi o păstrez pe cea câştigată. E norocul meu şi vreau să mă bucur cât mai mult de maşina asta”, a conchis bucureşteanca.

Ţi-am pregătit peste 4.000 de premii

Au mai rămas doar două zile până când Click!MANIA va face iar mii de români fericiţi. Primul loz îl ai vineri, 17 februarie. Ţi-am pregătit peste 4.000 de premii, în valoare de peste 400.000 de lei. Cele mai râvnite lozuri vor fi cele care îţi aduc un autoturism Opel Corsa şi o Dacia Logan Navy.

Norocoşii mai pot câştiga premii în bani, telefoane, ceasuri inteligente, vase de bucătărie şi multe alte surprize. În plus, sunt puse în joc 2.160.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele ”Click!” şi ”Click! de DUMINICĂ”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net