Jucării în fața Ambasadei Norvegiei la București

Ultima actualizare:

    Românii sunt invitați să aducă jucării în fața Ambasadei Norvegiei din București
Românii sunt invitați să aducă jucării în fața Ambasadei Norvegiei din București

Drama familiei Bodnariu, căreia statul norvegian i-a luat cei cinci copii, este departe de a se sfârși. Români de pretudindeni au protestat în fața ambasadelor Norvegiei cu pancarte și lozinci. Acum, sunt invitați să vină cu jucării.

O invitație inedită pentru a protesta în sprijinul familiei Bodnariu: veniți cu jucării în fața Ambasadei Norvegiei la București. Propunerea a venit din partea lui Mihai Gâdea și a fost lansată în direct, la emisiunea pe care acesta o realizează la Antena 3, ”Sinteza zilei”.

”Vreau să duc aceste jucării în fața Ambasadei Norvegiei la București. Să le ia și să le trimită ei copiilor pe care i-au răpit. Cred că e ceva care va fi ușor de reținut și vizibil. O jucărie lăsată în fața Ambasadei Norvegiei pentru copiii pe care i-au răpit”, a spus Mihai Gâdea, la Antena 3, fără să precizeze când va avea loc acest protest inedit.

Realizatorul Antena 3 a inițiat și o petiție online pentru copiii familiei Bodnariu. Astăzi, 13 ianuarie, aceasta fusese semnată de aproape 83.000 de persoane.

Petiția va fi înmânată Majestăţii Sale Regele Harald al V-lea al Norvegiei, premierului Erna Solberg, preşedintelui Parlamentului European Martin Schulz, secretarului general al ONU Ban Ki-Moon şi preşedintelui UNICEF Maleeha Lodhi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net