Joker a devenit extragerea vedetă a Loteriei. Cât e reportul și cum joci

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Adevărul.ro
Sursa foto: Adevărul.ro

Uită de 6 din 49 în această săptămână! Extragerea Joker a devenit cea mai atractivă pentru pasionații jocurilor de noroc ale Loteriei Române. Duminică, 21 ianuarie 2018, nimeni nu a reușit să obțină premiul de peste 3,2 milioane de euro de la categoria I. Cum se joacă Joker și câți bani pune la bătaie Loteria la extragerea de joi, 25 ianuarie 2018.

Joker a devenit principala atracție a jucătorilor împătimiți la Loterie. După mai multe luni de ghinion, timp în care premiul cel mare la categoria I a depășit 3,2 milioane de euro, pasionații jocurilor de noroc își încordează mușchii pentru extragerea de joi. Joker este total diferit de 6 din 49 și, în cele ce urmează, vă spunem care e filosofia acestui joc.

Pentru a participa la extragerea Joker a Loteriei trebuie să completezi un bilet dedicat acestui joc, care se găsește în orice agenție Loto. Biletul are două coloane de numere (A și B), iar în primă fază trebuie să alegi cinci numere din intervalul 1-45. Aceste cinci numere se înscriu în câmpul de numere din intervalul 1-45 (căsuța superioară, din coloana A sau din coloana B). Apoi alegi un singur număr, din intervalul 1-20, pe care îl notezi în căsuța inferioară, dedicată numerelor de la 1 la 20. Acest număr ales reprezintă Joker-ul și va fi extras primul din suflantă, în cadrul extragerii Joker a Loteriei. Dacă ai ales cele șase numere și le-ai înscris într-una din cele două coloane (A sau B) înseamnă că ai completat o variantă simplă, care costă 3,2 lei.


    Așa arată o variantă simplă și o variantă combinată pentru extragerea Joker
Așa arată o variantă simplă și o variantă combinată pentru extragerea Joker

Însă, pentru a-ți spori șansele de câștig, jocul Joker îți permite să completezi mai multe numere în cele două câmpuri. Jucând o variantă combinată (cu mai multe numere pe bilet) ai mai multe șanse de câștig, însă și costul biletului crește exponențial. Prin urmare, Loteria a realizat un mecanism prin care costul biletelor cu mai multe numere este redus semnificativ prin scăderea numărului de variante simple jucate. Acest mecanism poată numele Scheme reduse, iar pentru a-l înțelege pe deplin reprezentanții Loteriei au realizat acest material. Ceea ce trebuie să înțelegi despre schemele reduse este că dai mai puțini bani pentru mai multe numere completate pe bilet, dar șansele de câștig se reduc și ele. Alegerea unor scheme reduse îți poate aduce câștiguri la mai multe categorii ale jocului Joker.

Iată mai jos cum a decurs extragerea de duminică, 21 ianurie 2018”

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net