Joacă-te pe Betano, depune pe Betano.Cash, noul serviciu de depunere în exclusivitate

Ultima actualizare:

Betano aduce o nouă dimensiune în lumea pariurilor online și face totul mai simplu. Poți să joci pe Betano și fără să ai neapărat un card sau cont bancar. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te îți deschizi cont. După aceea, poți să depui ușor bani în cont și să începi să te distrezi responsabil pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume.

Cum depun prin Betano.Cash?

Simplu, rapid și eficient. 

1. Mergi la secțiunea Depunere și alege modalitatea de depunere Betano.Cash.2. Introdu suma pe care vrei să o depui, apoi apasă pe Depunere.3. După apăsarea butonului de Depunere, un cod unic de plată va fi generat automat pentru tine. (îl vei regăsi sub codul QR generat)4. Mergi la cea mai apropiată stație de plată SelfPay.5. Află care este cea mai apropiat punct SelfPay din pagina dedicată Betano.Cash.6. Selectează Betano.Cash din meniu.7. Tastează codul de plată generat anterior.8. După efectuarea plății, fondurile vor apărea în contul tău Betano în timp real.

Cum retrag dacă am depus cu Betano.Cash?

Pe Betano, jucătorii au la dispoziție o gamă largă de opțiuni prin care își pot alimenta contul și prin care își pot retrage toate câștigurile. E simplu să depui și să retragi pe Betano doar  folosindu-te de metoda cea mai avantajoasă pentru tine: transfer bancar, card, serviciul de plăți online Skrill, serviciul de transfer de bani Neteller, portofelul electronic PaySafeCard și, mai nou, Betano.Cash. Beneficiul pe care îl ai după ce realizezi o depunere prin Betano.Cash este că poți încasa câștigurile prin orice metodă de retragere disponibilă pe Betano.

Descoperă și tu ce simplu e să depui și să retragi pe Betano. Deschide-ți cont acum, alege cea mai confortabilă metodă pentru tine și bucură-te la maximum de o experiență completă de pariere pe cea mai bună platformă de pariuri online din lume!

Distrează-te oricând, de oriunde, de pe orice device!

Jucătorii adevărați trăiesc la maximum experiența Betano cu BetCombo (pre-meci și LIVE), Cash Out 100% pre-meci, Cote cu Marjă 0%, ofertă completă de pariere cu sute de Speciale, promoții zilnice la Pariuri Sportive, jocuri ca la aparate sau jocuri de masă în Vegas, Cazinou și Cazinou Live. Pe site și pe aplicația Betano (disponibilă pe AppStore și MagazinPlay) ești mereu parte din echipa câștigătoare!

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net