Jefuitorii de bătrâni, prinşi la Constanţa

Citeste tot despre: 

Falşii angajaţii de la "Pensii" care jefuiau batrânii au fost prinşi după ce au mai dat o ultimă lovitură unei pensionare din Constanţa. Ziarul Click! a publicat în exclusivitate, în urmă cu două săptămâni, povestea unor soţi din Capitală, care au rămas fără agoniseală după ce trei indivizi au reuşit să-i păcălească.

"Afacerea" unor indivizi a fost stopată de poliţiştii constănţeni, ajutaţi de ofiţeri din sectorul 6, care au reuşit să-i identifice şi să-i reţină după două ore de la ultima lor înşelăciune.

O bătrână în vârstă de 80 de ani din Constanţa a fost jefuită, luni, de bani şi bijuteri, de trei bucureşteni care au intrat în locuinţa sa.

Cei trei bărbaţi i-au spus femeii că sunt inspectori ai Casei de Pensii. Îmbrăcaţi la patru ace, indivizii au sunat la uşă şi sub pretextul că oferă ajutoare persoanelor vârstnice, ei au pătruns în locuinţa femeii şi, profitând de neatenţia acesteia, au furat 250 de euro, 600 de lei şi aproximativ 100 de grame de biijuterii din aur şi argint, prejudiciul total fiind de aproximativ 3.100 lei.


După o urmărire ca-n filme pe Autostrada Soarelui, poliţiştii au reuşit să oprească maşina de lux cu care circulau şi să-i încătuşeze pe cei trei bărbaţi.

În urmă cu două săptămâni, ziarul Click! îi sfătuia pe bătrâni să aibă grijă cui deschid uşa pentru că o grupare încearcă să-i jefuiască. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Constanţa continuă cercetările în pentru a stabili dacă şi alţi bătrâni au fost jefuiţi în acelaşi fel.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1