A jefuit banca pentru bani de ruletă

6-act-1-8955151.jpg

jaf, furt, banca, ruleta, jocuri de noroc, arestat, Răzvan Constantin
Răzvan lucra ca IT-ist la o firmă medicală şi era vânzător la un centru comercial

”Îmi pare rău pentru ce am făcut! Am pierdut banii”. Asta le-a spus ziariştilor tânărul Răzvan Constantin, flancat de poliţişti şi cu cătuşe la mâini. Dacă la prima vedere acesta pare un tip cinstit, iată că sub masca de băiat bun se ascunde un temut bandit, care a fost în stare să jefuiască o bancă din Capitală.

Avea două joburi. Lucra ca IT-ist la o firmă medicală şi era vânzător la un centru comercial. Răzvan Constantin (27 de ani) nu strângea bani ca să-şi cumpere o casă, ci pentru ai arunca pe toţi la ruletă. Era un împătimit al jocurilor de noroc, iar atunci când mâna i-a tremurat şi nu a avut nici un leu în buzunar a apelat la o metodă extremă. A jefuit o bancă.

Asta s-a întâmplat în urmă cu o săptămână. A intrat în sediul Băncii Româneşti din sectorul 4 şi a ameninţat-o pe casieră cu o armă. De frică să nu fie împuşcată, femeia i-a pus în geantă lire sterline, dolari, euro, franci elveţieni şi lei, toate însumând 69.000 de lei. Totul s-a petrecut în doar 50 de secunde. Nimeni nu ştie ce a fost în mintea tânărului când a intrat în bancă cu faţa neacoperită, doar cu o şapcă pe cap. Ceea ce le-a uşurat munca poliţiştilor.

Aceştia au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere, astfel că până la reţinerea lui n-a mai fost decât un pas. Deşi şi-a ras barba şi mustaţa, i-au luat urma, l-au filat, inclusiv la sălile unde juca la ruletă, iar după ce au strâns suficiente probe l-au arestat. 

6-act-2-89546155.jpg

jaf, furt, banca, ruleta, jocuri de noroc, arestat, Răzvan Constantin
Tânărul de 27 de ani a fost săltat de acasă şi dus la audieri

Asta s-a întâmplat ieri, când au i-au percheziţionat locuinţa. “Bărbatul şi-a pregătit din timp activitatea infracţională, s-a folosit de un autoturism pentru a-şi asigura scăparea şi imediat după săvârşirea infracţiunii şi-a achiziţionat alte obiecte de vestimentaţie şi un alt rucsac“, anunţă reprezentanţii Poliţiei Capitalei, care spun că au reuşit să recupereze 70% din suma furată. Ceea ce înseamnă că 22.000 de lei au fost cheltuiţi. ”Îmi pare rău pentru ce am făcut! Am pierdut banii la ruletă”, a explicat Răzvan. Acesta riscă acum între 3 şi 10  ani de puşcărie pentru tâlhărie calificată.  

6-act-3-896615.jpg

jaf, furt, banca, ruleta, jocuri de noroc, arestat, Răzvan Constantin
Aceştia sunt banii recuperaţi de poliţişti
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1