Jandarmul-erou a salvat o tânără care era strânsă de gât de o brută

Ultima actualizare:

    Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luniFoto: Jandarmeria Cluj
Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luniFoto: Jandarmeria Cluj

O tânără a fost strânsă de gât și lovită cu pumnul până la leșin într-o zonă aglomerată din oraşul Dej (judeţul Cluj). A fost salvată miraculos de un tânăr jandarm. Sergent major Darius Biriș are 23 de ani trecea prin zonă și a imobilizat bruta.

O scenă brutală s-a petrecut sâmbătă (18 ianuarie), în jurul orei 18.00, într-o zonă aglomerată din oraşul Dej (judeţul Cluj), când un bărbat a lovit o femeie şi a lăsat-o inconştientă.

Norocul tinerei a fost că prin zonă tocmai trecea jandarmul Sergent major Darius Biriș, care, deşi se afla în timpul său liber, nu a ezitat să intervină.

Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luni. În timpul liber, lui Darius îi place să joace fotbal alături de prietenii săi, scrie adevarul.ro. 

Când a văzut scena de violență, jandarmul a coborât din maşina în care se afla împreună cu un prieten, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a continuat să o lovească în faţă pe tânăra care a căzut inconştientă pe trotuar. În acel moment, Biriş a sărit şi a imobilizat bruta.

„Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să-l lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins şi imobilizat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj.

După ce l-a imobilizat pe agresor, jandarmul a sunat la 112 şi a chemat un echipaj de poliţie pentru a-l prelua. Potrivit sursei citate, la sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.

Jandarm felicitat de prefectul de Cluj

”Prefectul județului Cluj, domnul Mircea Abrudean, l-a felicitat în această dimineață (19 ianuarie) pe sergentul major, Darius Biriș, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, ca urmare a intervenției sale în afara programului de lucru, în cursul serii de sâmbătă, 19 ianuarie, în municipiul Dej, pentru aplanarea unui conflict dintre un bărbat și o femeie, aceasta râmând inconștientă în urma agresiunii. Jandarmul a procedat la reținerea agresorului până la preluarea acestuia de către agenții de poliție. Aceasta este încă o dovadă a profesionalismului de care jandarmii clujeni dau dovadă și totodată demonstrează că această meserie este un stil de viață”, a scris Prefectura Cluj pe Internet. (Sursa: adevarul.ro)

Sursa foto: Jandarmeria Cluj

Citește și:

Sebi, jandarmul-Rambo de pe front: «Muștele depuneau ouă în rănile deschise ale soldaților»

Povestea jandarmului care a salvat 13 bolnavi dintr-un incendiu. ”Fiul meu era cu mine și plângea”

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net