Jandarm, filmat când loveşte cu piciorul un copil. Ce răspuns șocant a oferit

646x404_1.jpg

Captură ecran

Un jandarm și-a demonstrat puterea în faţa unui copil, pe care l-a lovit cu brutalitate cu piciorul. Imaginile au fost surprinse de o persoană care le-a postat pe Facebook, iar clipul a devenit repede viral.

Nu se cunoaște cu exactitate unde a avut loc incidentul, dar filmuleţul a fost postat de un bărbat din Curtici, judeţul Arad.

De sâmbătă, 6 martie, când a fost postat clipul şi până a doua zi a fost vizionat de zeci de mii de oameni, iar aproape 300 de internauţi au comentat. Cei mai mulţi au sancţionat comportamentul jandarmului care a lovit un copil exact atunci când acesta s-a întors să-şi ia bicicleta, potrivit adevărul.ro.

În imagini apar un poliţist, un jandarm şi un copil. După o scurtă discuţie, copilul dă să plece şi pune mâna pe bicicletă, dar în momentul în care se întoarce este lovit cu sete de jandarm, care nu ştia că este filmat. Pe fundal se aude o voce de femeie, care îl întreabă: „Şi dacă era altul, mai dădeai?”, la care omul legii răspunde obraznic: „Da, dădeam.” Comentariile au fost pe măsură şi au sancţionat comportamentul abuziv al jandarmului. „Monstrule, aşa dai şi în copiii tăi?”, l-a întrebat altcineva, în timp ce un alt internaut a reamintit că jandarmul este plătit din bani publici. „Ăştia sunt plătiţi din bani publici ca să ne bată copiii când vor muşchii lor”. În sfârşit, altcineva i-a transmis un mesaj dur jandarmului. „E un copil nemernicule, nu-ţi meriti nici statutul, nici salariul şi nici măcar titulatura de om”.
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1