Jaful de 19.000 de lei, secundă cu secundă

Ultima actualizare:
0:05. Atacatorul  intră în bancă
0:05. Atacatorul intră în bancă

Acţiune fără precedent a oamenilor legii după jaful armat de la o bancă din Bistriţa. Judeţul a fost împânzit de filtre de poliţie, iar în vămi s-a dat alarma. Şi, în sfârşit, după mai bine de 12 ore de la atac, se părea că anchetatorii au o pistă importantă. Un suspect care încerca să treacă în Ucraina prin Vama Siret a fost reţinut. Din păcate pentru oamenii legii, se pare că bărbatul respectiv nu a avut de-a face cu jaful.

Marţi seara, ora 11.30, graniţa cu Ucraina, în Vama Siret.

0:14. Stă liniştit  la coadă  câteva  secunde
0:14. Stă liniştit la coadă câteva secunde

Din Bistriţa până în acest loc sunt 211 kilometri. Un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi ucraineană, atrage atenţa poliţiştilor de frontieră.

0:26. Brusc, duce  mâna dreaptă  la brâu...
0:26. Brusc, duce mâna dreaptă la brâu...

Motivul? Omul îşi lăsase maşina cu câteva sute de metri mai în spate, într-o parcare, şi încerca să treacă pe jos graniţa spre Ucraina.

0:27. ...şi scoate  un pistol
0:27. ...şi scoate un pistol

Mai mult, se potrivea bine cu semnalmentele primite de poliţiştii de frontieră, care îl descriau pe autorul jafului armat din Bistriţa.

0:28. O ameninţă pe  casieră cu arma
0:28. O ameninţă pe casieră cu arma

Cu 13 ore în urmă, la ora 10.20, un individ a intrat liniştit în sucursala Raiffeisen din centrul oraşului, a scos un pistol de la brâu şi i l-a pus la tâmplă casierei.

0:29. Cu mâna dreapă, ţine pistolul  la capul femeii, iar  cu stânga scoate  banii din sertar
0:29. Cu mâna dreapă, ţine pistolul la capul femeii, iar cu stânga scoate banii din sertar

A obligat-o să deschidă sertarul securizat în care ţinea banii, i-a băgat într-o pungă şi dus a fost. La nivel de judeţ s-au organizat imediat zeci de filtre, dar fără succes.

După ce poliţiştii de frontieră l-au reţinut pe bărbatul cu cetăţenie română-ucraineană la Vama Siret, şi l-au audiat mai multe ore, se pare că ancheta s-a blocat într-un zid.

0:33. Se îndreapă  lniştit spre uşă
0:33. Se îndreapă lniştit spre uşă

0:35. După ce iese,  o ia la fugă şi  dispare în mulţime
0:35. După ce iese, o ia la fugă şi dispare în mulţime

Foarte probabil, el nu este persoana care a jefuit banca. Acest lucru survine în urma declaraţiei purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, Sorin Corlăţean, care a declarat că încă nu a fost identificată persoana care să fie suspectată de săvârşirea acestor fapte.


    0:35. După ce iese,  o ia la fugă şi  dispare în mulţime
0:35. După ce iese, o ia la fugă şi dispare în mulţime

Conform unor martori, bărbatul reţinut iniţial s-ar ocupa cu vânzarea de maşini la mâna a doua. El nu avea pistol asupra sa, şi nici în maşină, însă ar fi deţinut o sumă de bani.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net