Jaf la Deva: Au furat 2 kg de aur şi 99 de ceasuri dintr-un magazin de bijuterii

Ultima actualizare:

Furtul a fost descoperit miercuri de un agent de pază al complexului comercial din Deva, care a observat că din tavanul fals al magazinului de bijuterii lipseşte o placă.

"Persoane necunoscute au pătruns prin efracţie, decupând o bucată din plafonul structurii metalice a supermarketului şi o bucată din tavanul fals al spaţiului unde se află un magazin de bijuterii, de unde au sustras cantitatea de 2,2 kilograme de aur şi 99 de ceasuri de mână de diferite mărci", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, pentru Mediafax.

La o primă evaluare, valoarea prejudiciului este de 284.000 de lei.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi celelalte probe prelevate şi fac cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului. Există deja un cerc de supecţi", a spus Bogdan Niţu.

Anchetatorii susţin că probele indică faptul că au fost cel puţin doi hoţi, iar din imaginile de pe camerele de supraveghere se observă că purtau cagule.

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net