Jaf în 10 minute la o casă de amanet din Urziceni - FOTO

Ultima actualizare:
Jaf Urziceni - galerie
Jaf Urziceni - galerie

Jafurile date la lumina zilei se ţin lanţ. Cel mai recent caz de furt este cel de ieri, comis în plină zi, la o casă de amanet din centrul oraşului Urziceni, judeţul Ialomiţa. Hoţii l-au bătut măr pe casier şi au dispărut cu bani şi bijuterii din aur.

Doi bărbaţi de etnie rromă au intrat, ieri, în miezul zilei, în casa de amanet a SC Angus Prest SRL, aflată în scara unui bloc din centrul oraşului Urziceni, şi au întrebat cât pot primi pentru o pereche de cercei.

În timp ce casierul Cornel Drăgulinescu (51 de ani) studia bijuteriile, indivizii au tăbărât cu pumnii şi cu picioarele asupra angajatului. Victima a căzut la pământ în stare de inconştienţă.

Perimetrul din jurul casei de amanet a fost sigilat de poliţişti

simeon stalpnicul png

În doar 10 minute, hoţii au reuşit să fure din magazin 5.000 de lei şi bijuterii de aur. Casierul a fost găsit într-o baltă de sânge de o vânzătoare de la supermarket, care a intrat în scară la doar câteva minute după ce hoţii au părăsit locul jafului.

„Mă duceam la o prietenă, iar când am intrat în scară l-am văzut pe bietul om, pe jos, cu capul plin de sânge. Ţipa întruna «M-au atacat! M-au atacat!». Am sunat de urgenţă la 112 şi am aşteptat să vină Poliţia şi Ambulanţa", povesteşte Nicoleta Grigore (44 de ani).

Criminaliştii au venit la locul jafului şi au prelevat amprentele lăsate de hoţi

simeon stalpnicul png

Casierul s-a ales cu traumatisme în zona capului şi a fost trimis de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

Oamenii legii au organizat filtre pe străzile din Urziceni, în căutarea celor doi agresori. Perimetrul din jurul casei de amanet a fost sigilat de poliţişti, iar criminaliştii au prelevat amprente.

Casa de amanet avea şi supraveghere video, iar hoţii nu aveau faţa acoperită în timpul jafului, aşa că oamenilor legii le va fi uşor să îi identifice.Magazinul era asigurat. Patronul bijuteriei plătea anual suma de 30.000 de euro.

Vezi mai multe poze în MediaCenter


    Jaf Urziceni - galerie
Jaf Urziceni - galerie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net