Iuliana Roibu a murit. Jurnalista avea 41 de ani

Ultima actualizare:

    Jurnalista Iuliana Roibu a muritFoto: Facebook
Jurnalista Iuliana Roibu a muritFoto: Facebook

Jurnalista Iuliana Roibu s-a stins din viață la vârsta de 41 de ani. Anunţul decesului a fost făcut pe contul de Facebook al jurnalistei, de către familia sa.

„Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soţie şi prietenă. Vă mulţumesc că aţi fost familia mea. Vă iubesc!", a scris familia Iulianei pe reţeaua de socializare, drept ultim mesaj al jurnalistei. Mesajul continuă cu o informare pentru cei care doresc să i se alăture Iulianei pe ultimul său drum: „Cu demnitatea şi discreţia pe care i le ştiu toţi cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi. Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marţi, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte şi s-o odihnească!”

Iuliana Roibu a fost jurnalistă pentru Evenimentul Zilei, Business Magazin, Financial Times şi Pro TV, petrecând peste 15 ani în presă şi devenind una dintre cele mai apreciate şi cunoscute jurnaliste din domeniul de business şi economic din România.

Iuliana era şi preşedinta Ascoiaţiei Române pentru Intoleranţă la Gluten, pagina oficială a structurii onorând-o cu un ultim mesaj: „Cu mare durere în suflet vă anunţăm că preşedinta Asociaţiei Române pentru Intoleranţă la Gluten, un om deosebit, un lider extraordinar şi o prietenă minunată, doamna Iuliana Roibu Bonoiu, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. (..) 

Iuliana şi-a dorit ca fiecare actiune a noastră să aducă un zâmbet pe chipul unui copil celiac sau al unui adult. Noi rămânem în urmă să continuăm misiunea ei. Astăzi, inimile noastre sunt grele, pierderea este imensă. Suntem alături de familie şi de cei dragi, într-o zi atât de tristă. Drum lin, om minunat! Îţi mulţumim că ne-ai atins vieţile.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net