Iubitul studentei criminale ar putea fi eliberat astăzi

Ultima actualizare:

    Claudiu şi Carmen
Claudiu şi Carmen

Claudiu Şatran, traficantul de droguri care a lăsat-o însărcinată pe Carmen Bejan, în spatele gratiilor, urmează să fie eliberat din Penitenciarul Arad. Conform purtătorului de cuvânt al Judecătoriei Arad, Horia Şurtea, instanţa a decis la 22 martie ca Şatran să fie eliberat.

"Procedura spune că din momentul în care decizia instanţei ajunge la persoana lipsită de libertate, aceasta are la dispoziţie trei zile pentru a depune recurs. În cazul în care nu se va depune recurs, instanţa urmează să emită astăzi o adresă cu dispoziţia de punere în libertate", a susţinut Horia Şurtea.

Astfel, Penitenciarul Arad aşteaptă să primească comunicarea instanţei pentru a-l putea elibera pe deţinutul Claudiu Şatran, logodnicul studentei criminale.

Cât despre Carmen Bejan, ea va afla abia în aprilie dacă va naşte în libertate, atunci când se va judeca recursul împotriva sentinţei prin care Tribunalul Arad i-a respins cererea de întrerupere a executării pedepsei. 

Carmen Bejan a fost condamnată la 20 de ani de puşcărie după ce, în 2010, a ucis şi tranşat un bărbat împreună cu fostul ei iubit. Acum este gravidă în şapte luni cu un alt puşcăriaş.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net