Iubitul Marinei Almăşan, săltat cu copiii de faţă

georgica-cornu.jpg

Mascaţii au intrat, ieri dimineaţă, peste Georgică Cornu şi l-au dus la audieri

Zi neagră pentru Georgică Cornu! Dis-de-dimineaţă, acesta a fost luat din pat şi dus în faţa procurorilor pentru audieri. Toată scena s-a petrecut de faţă cu Georgiana Cornu, fata omului de afaceri.

Percheziţiile au loc odată cu ivirea zorilor. Asta o ştim, deja, cu toţii. Georgică Cornu (59 de ani), iubitul Marinei Almăşan (48 de ani) , a trăit pentru a doua oară această experinţă.

casa_cornug.jpg

Afaceristul a fost săltat din casa lui, de lângă Timișoara

Alături de el, au fost duşi la audieri şi administratorii grupului de societăţi marca Cornu, Lucian Caraiman şi Nicolae Semen. Dacă va fi reţinut, iubitul vedetei tv nu va putea ajunge la tribunal, acolo unde azi se judecă un nou termen în procesul de divorţ, deşi prezenţa lui este obligatorie. Cornu se judecă cu soţia sa, Ana Maria Cornu, de trei ani, iar separarea este atât de anevoioasă din cauza bunurilor pe care le au de împărţit.   

Omul de afaceri a fost reţinut pentru 24 de ore şi în 2014

În luna martie a anului trecut, procurorii DIICOT au descins la vila lui Georgică, dar şi la sediul firmei sale de construcţii Izometal-Confort. Percheziţiile au fost făcute într-un dosar în care omul de afaceri a fost acuzat că a prejudiciat statul cu aproximativ 60 de milioane de lei prin evaziune fiscală. Cornu a fost atunci reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior eliberat sub control judiciar. Timp de un an nu a avut voie să părăsească ţara, astfel că nu a putut să-şi mai ducă iubita, pe Marina Almăşan, în vacanţe de vis peste hotare, aşa cum obişnuia la începutul relaţiei. Măsura de interdicţie fusese ridicată în urmă cu o săptămână.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1