Iubitorii de jocuri pe computer, aşteptaţi la Dreamhack Bucureşti 2013

Ultima actualizare:

Evenimentul, originar din Suedia, este cel de-al patrulea dintr-o serie de cinci organizate în acest an în diferite oraşe europene.

DreamHack inseamnă jocuri, Internet de mare viteză, sporturi electronice, turnee internaţionale, entuziasm, comunicare şi divertisment digital, toate amestecate într-un festival hipnotizant ce le oferă anual vizitatorilor o experienţă unică în lume.

În cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive şi Dota 2. Ca premieră absolută, jucătorii se vor lupta şi în competiţii pe console şi telefoane mobile.

DreamHack are ceva de oferit pentru toată lumea. Participanţii îşi pot aduce propriul calculator în zona BYOC (Bring Your Own Computer), pot urmări concertele live sau pot trăi la intensitate maximă meciurile din turneele de eSport, dotate cu premii de zeci de mii de dolari.

Jucătorii şi echipele din România au posibilitatea să-şi măsoare forţele cu adversari de talie mondială şi să demonstreze că sporturile electronice sunt un fenomen ce nu trebuie ignorat.

"Evenimentul din 2012 a fost foarte bine primit atât de jucători, cât şi de spectatori şi parteneri, însă ediţia din acest an îl va depaţi cu siguranţă şi va stabili noi recorduri. Pentru a creşte popularitatea României în rândul comunităţii internaţionale de sport electronic, ne-am propus să atragem şi mai mulţi participanţi din întreaga lume şi, bineînţeles, un număr cât mai mare de spectatori", a declarat Silviu Stroie, organizatorul DreamHack Bucuresti 2013.

DreamHack Bucuresti 2012 a atras 4.000 de spectatori în cele două zile de eveniment. Online au fost înregistrate 1.076.662 de vizite, dintre care 375.924 unice, iar fiecare vizitator a urmărit transmisiunile online preţ de aproximativ 100 de minute.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net