Iubita lui Dragnea, revoltată de tratamentul primit de politician în închisoare: "Unde este demnitatea umană"?

Ultima actualizare:
Ori de câte ori se prezenta la proces, lui Liviu Dragnea i se flutaru cătușele
Ori de câte ori se prezenta la proces, lui Liviu Dragnea i se flutaru cătușele

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, susține că starea de sănătate a fostului preşedinte PSD s-a agravat în ultimele trei luni din cauza faptului că politicianul nu a avut acces la serviciile medicale necesare ca urmare a unor decizii injuste luate de ANP și Penitenciarul Rahova. Ea a declarat că Liviu Dragnea, clientul său, se confruntă cu o serie de probleme la nivelul coloanei pentru care nu a primit nimic altceva decât antiinflamatoare, fiindu-i negat dreptul de a efectua investigațiile medicale suplimentare. În acest context, iubita lui Liviu Dragnea, tânără Irina Tănase, și-a exprimat revolta față de maniera în care Penitenciatul Rahova și ANP gestionează problemele fostului lider PSD.

Avocata lui Liviu Dragnea susține că starea de sănătate a clientului său s-a deteriorat considerabil de când este incarcerat. În ciuda faptului că Penitenciarul Rahova și ANP știau despre problemele de sănătate pe care le avea Liviu Dragnea încă din momentul în care acesta a fost arestat, fostul lider politic nu a primit altceva decât medicamente cu rol antiinflamator, iar posibilitatea de a efectua investigații suplimentare i-a fost total refuzată, susține avocata. 

Ultima imagine cu Liviu Dragnea în libertate
Ultima imagine cu Liviu Dragnea în libertate

Avocata lui Liviu Dragnea, acuzații dure la adresa Penitenciarului Rahova și ANP 

"Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. (...)  Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflate în zona cervicală şi o parte în zona lombară.  La sosirea acestuia în penitenciar, a prezentat la controlul medical documentele care atestă această condiţie medicală. De asemenea, pe parcursul detenţiei, acesta a beneficiat de tratament cu medicamente antiinflamatoare, pentru a ameliora durerile cauzate de herniile multiple, însă nicio măsură nu a fost luată pentru a preveni agravarea acestora", mărturisește avocata fostului lider PSD. 

Liviu Dragnea și Irina Tănase, la Congresul PSD, din anul 2018
Liviu Dragnea și Irina Tănase, la Congresul PSD, din anul 2018

Irina Tănase, revoltată de tratamenttul de care are parte Liviu Dragnea în penitenciar 

În aceste condiții, iubita lui Liviu Dragnea, tânăra Irina Tănase, este revoltată de atitudinea avută de Penitenciarul Rahova și ANP și lansează un atac dur la adresa celor două instituții, acuzându-le de aplicarea unui tratament inuman. 


    Liviu Dragnea și Irina Tănase, la Congresul PSD, din anul 2018 Sursă foto: Inquam Photos
Liviu Dragnea și Irina Tănase, la Congresul PSD, din anul 2018 Sursă foto: Inquam Photos

"Unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie. Când nu interesează pe nimeni că de trei luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical? Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE. Aia s-a făcut în baza unei decizii a directorului ANP, nu în baza legii. Să vă mai spun şi altele? Răspunde cineva pentru aceste trei luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical? Răspunde cineva pentru agravarea situaţiei în aceste trei luni?”, a reacționat Irina Tănase. 

image
image
image
image
image
image
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net