Italia: Un român și-a sechestrat copilul în casă după ce i-a bătut și alungat mama. Cum a fost salvat băiatul

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O familie de români din Italia a fost protagonista unui scandal în toată regula în Lucca, regiunea Toscana. Bărbatul și-a agresat soția, a dat-o afară din casă și apoi și-a sechestrat propriul copil în locuință.

Românul, în vârstă de 35 de ani, a început să se certe cu soția sa, pe care la un moment dat a și bătut-o, apoi a alungat-o din casă. Înainte de o da afară pe ușă, bărbatul i-a luat telefonul și cheie de la locuință, scrie stiridiaspora.ro.  

Femeia de 33 de ani s-a refugiat la vecini, cărora le-a și cerut ajutorul, fiind îngrijorată pentru soarta copilului său. Aceștia au chemat autoritățile să calmeze spiritele.

Ajunși la fața locului pentru a verifica dacă copilul este în regulă, agenții au avut de-a face cu ostilitatea românului, care le-a interzis polițiștilor să intre în apartament și să discute cu fiul lui.  Cu toate acestea, agenții au reușit să se asigure că copilul nu a fost rănit, iar apoi au cerut întăriri.

În acel moment, bărbatul i-a atacat pe carabinieri. După o scurtă luptă, acesta a ajuns în cătușe, în timp ce unul dintre ofițeri a suferit câteva răni.

Mama şi fiul au fost încredințați unui centru anti-violență, în timp ce tatăl urmează să se înfăţişeze în faţa judecătorilor. 

Citește și: 

Un traficant român de droguri a fost arestat în Italia, după ce a bătut cu cureaua un consummator. Ce alte acuzații i se mai aduc

Român condamnat în Italia după ce și-a batjocorit fiica vitregă timp de 2 ani. Violatorul își va ispăși pedeapsa în România

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net