Italia: Un român și-a bătut, tăiat și incendiat iubita însărcinată. În ce stare se află femeia

Ultima actualizare:

    Foto: ziare.com
Foto: ziare.com

Un român de 41 de ani din Italia a dat dovadă de o cruzime ieșită din comun: și-a bătut iubita, a lovit-o cu o sticlă în cap, apoi a stropit-o cu alcool etilic și i-a dat foc. Bărbatul a fost arestat, iar femeia se află în stare critică la spital.

Incidentul a avut loc vineri, 14 mai, la Bereguardo, în provincia italiană Pavia. Mihai Codirleanu (41 ani) din provincia Treviso, s-a certat cu partenera sa, pe care o bănuia de infidelitate. Băut fiind, acesta a decis să-i aplice o corecție iubitei sale. A bătut-o cu o cruzime de neimaginat, apoi a luat o sticlă și a lovit-o în cap, tăind-o la frunte.

Furia însă nu s-a oprit aici. Gândul că iubita sa ar putea fi infidel i-a întunecat și mai mult mințile și a continuat „corecția”: a stropit-o cu alcool etilic și apoi i-a dat foc, scrie ziare.com. Țipetele femeii au fost auzite de vecini, care au sunat la ambulanță, iar medicii au sosit în scurt timp și au tranferat-o de urgență la spitalul Niguarda, în stare critică, cu arsuri pe circa 50% din suprafața corpului. 

Victima este însărcinată        

„Băgați-l la închisoare, el a aruncat cu alcool pe mine și mi-a dat foc”, a strigat femeia cu ultimele sale puteri, potrivit portalului italian Pocket News. Medicii au constat că femeia este însărcinată, însă riscă acum să piardă sarcina, la fel cum există și riscul unor complicații fatale din cauza arsurilor.

Bărbatul a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor și se află în închisoarea din Torre del Gallo. Potrivit presei italiene, anchetatorii au descoperit mai multe probe care îl incriminează pe român. Astfel, una dintre canapelele din casă ale femeii este complet arsă, iar polițiștii au mai găsit un tricou îmbibat în alcool etilic, iar pe podeaua sufrageriei urme de sânge, care au confirmat varianta femeii și faptul că această a fost crunt bătută și tăiată înainte de a fi incendiată. 

Agresorul a încercat să-și șteargă urmele     

Anchetatorii au mai decoperit că bărbatul a încercat fără succes să șteargă urmele. La mai mulți zeci de metri de casă a fost găsit un sac în care se mai află un prosop îmbibat în alcool, mai multe haine arse, precum și o șuviță din părul femeii. 

Citește și: 

Un fost militar român şi-a înjunghiat fiul în abdomen, în Italia. Ce armă a folosit bărbatul

Oroare în Italia! Un român a violat și a bătut o fetiță de nici 2 ani până a omorât-o. Ce explicații a dat polițiștilor

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net