Isterie provocată de coronavirus. A fost dată jos din avion pentru că a tușit

avion-tarom-aeroportul-otopeni.jpg

Aeronava Tarom s-a întors rapid pe pistă după ce femeia a început să tușească
Românii au fost aduşi în siguranţă în ţară
FOTO: Arhivă Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Incredibil, dar adevărat! O femeie care se afla într-o cursă Tarom, pe ruta București-Suceava, a fost dată jos din avion în această seară! Motivul a tușit și i-a băgat în sperieți pe pasageri, astfel că pilotul a decis să facă cale-ntoarsă.

Teama de coronavirus îți ia mințile! Pasagerii cursei Tarom RO807 București-Suceava, care a decolat în această seară, 16 martie, în jurul orei 19.00, de pe Aeroportul Otopeni, s-a întors din drum.

Asta după ce la bordul aeronavei s-a iscat un scandal monstru. O pasageră a început să tușescă, moment în care ceilalți s-au panicat și i-au cerut echipajului de bord să o dea jos, deși femeia le-a spus că este doar răcită.

Comandantul a decis să se revină pe poziție și s-a întors pe pistă. ”Zborul Tarom RO807 București-Suceava se întoarce din capătul pistei de decolare la poziția de îmbarcare cu pasager suspect care tușește puternic. Pasagerii vor fi debarcați, iar aeronava sterilizată”, a anunțat pilotul.

Femeia a fost testată rapid și nu are coronavirus

Potrivit huff.ro, femeia a fost obligată să coboare și un echipaj de la DSP a preluat-o de pe pistă, deși a refuzat controlul medical.

Imediat aeronava a rămas la sol pentru a fi dezinfectată, iar pasagerii au fost urcați în alt avion.

În jurul ore 20.43, avionul a decolat din nou. Pasagera care tușea a fost dusă la cabinetul medical din incinta aeroportului, acolo unde epidemiologii i-au făcut un test rapid și așa au aflat că aceasta nu are cornavirus.   

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5