Irlandezii de la „Lord of the dance” aşteptaţi cu sarmale

Ultima actualizare:

    Irlandezii se simt bine pe scena Sălii Palatului
Irlandezii se simt bine pe scena Sălii Palatului

Dansatorii irlandezi din trupa „Lord of the dance” au sosit azi în Capitală. Ei sunt cazaţi la acelaşi hotel de patru stele din nordul Capitalei unde au dormit şi anul trecut. Sâmbătă ei vor susţine două reprezentaţii la Sala Palatului, la ora 16.00 şi la ora 20.00.

Trupa a fost primită azi cu mare fast de reprezentanţii hotelului Caro din nordul Capitalei. Irlandezii sunt pentru a doua oară oaspeţi ai acestui hotel, după spectacolele susţinute anul trecut în Bucureşti. „Anul trecut au avut o şedere plăcută la noi pentru că toată lumea le-a respectat programul de odihnă. Sunt cazaţi cu toţii în aceeaşi parte a hotelului, la patru stele, le cunoaştem deja preferinţele. Unii preferă camere scăldate în soare, alţi camere mai liniştite. Avem destule pentru toţi”, ne-au spus reprezentanţii departamentului de marketing al hotelului.

Ei au ocupat 35 de camere până acum, însă hotelul va primi mâine alte câteva zeci de persoane din stafful tehnic al trupei. Artiştii vor fi răsfăţaţi cu mâncăruri tradiţionale româneşti (sarmale, mămăliguţă cu brânză, mititei), dar şi din bucătăria internaţională. Dansatorii irlandezi au la dispoziţie o sală de repetiţii în incinta hotelului, perfect antifonată, dar şi o terasă numai a lor.

Dacă vă tentează să fiţi vecini cu dansatorii irlandezi, ei bine aflaţi că, în această perioadă, o cameră la patru stele costă 86 de euro pe noapte.

Biletele pentru cele două spectacole au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 50 şi 300 de lei. Tichetele se găsesc  la Sala Palatului, în magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Biletele sunt disponibile şi online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro şi myticket.ro.

Trupa va susţine un spectacol unic şi la Constanţa, pe 14 octombrie, în Sala Sporturilor.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net