Irina Truică a fost Moş Nicolae la şcoala fetiţelor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Suferă cumplit că n-a putut trăi bucuria de a-şi vedea fetiţele scotocind în ghetuţe după darurile de la Moş Nicolae. Soţia miliardarului Remus Truică a fost nevoită să meargă la şcoală să ducă gemenelor cadourile.

Irina şi Remus Truică se „războiesc" la divorţ de o jumătate de an, marea miză fiind custodia fetelor. Micuţele se află acum la tată, la Snagov, iar mama lor nu le poate vedea decât foarte rar.

Irina Truică abia a aşteptat dimineaţa de 6 decembrie. La ora 10.30, cu braţele încăcate de cadouri, femeia a ajuns la şcoala nr. 11 din centrul Capitalei, unde învaţă Natalia şi Maria (7 ani). Voia neapărat să le prindă în pauză.

„Mă doare sufletul. Acasă, la Snagov, unde stau ele cu soţul meu, nu pot să mă duc să le văd", ne-a spus, tristă, Irina.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe soţia miliardarului când ajungea la şcoală. Pregătise cu grijă cadourile pe care „Moşul" le lăsase pentru micuţe: două păpuşi-prinţese, frumos aranjate în cutiuţe, multe dulciuri, printre care şi o cremă de ciocolată, preferata fetelor, dar şi fructe. Surse din anturajul Irinei ne-au spus că aceasta a fost foarte fericită după scurta întâlnire cu gemenele. „Au stat numai zece minute, cât a durat pauza. Natalia şi Maria s-au bucurat enorm de surpriza pe care le-a făcut-o mama lor şi n-au lăsat-o din braţe", ne-a dezvăluit o sursă bine informată.

Luptă de 6 luni prin tribunale

Remus şi Irina Truică luptă în tribunale pentru fetiţele în vârstă de 7 ani. După nenumărate termene, judecătorii au stabilit că procesul de custodie, dar şi cel de divorţ trebuie să se judece în Franţa.

simeon stalpnicul png

De altfel, magistraţii francezi s-au pronunţat deja în privinţa custodiei micuţelor, încredinţându-le mamei lor. În plus, Irina Truică a câştigat luni, în instanţă, şi procesul intentat soţului pentru că a înscris abuziv fetele la şcoală.

Citeşte şi:

Irina Truică, despre bătaia primită de la soţ: «Legiştii confirmă agresiunea»

Irina

Truică:«Soţul mi-a spus că bărbaţii se duc la femei cum se duc la toaletă»

Irina

Truică: «Sunt fericită, s-a făcut dreptate!»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net