Irina Truică, din Caraibe, la DIICOT. De ce a fost chemată la audieri fosta soție a lui Truică

Ultima actualizare:

    Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!)
Irina Truică, în timpul procesului pentru custodia fetelor sale (foto: Arhivă Click!)

Divorțul de omul de afaceri Remus Truică nu a ferit-o de belele. Irina Truică a fost chemată azi la DIICOT pentru a oferi explicații în legătură cu averea fostului soț. Ea a venit tocmai din Caraibe pentru a da piept cu acuzațiile procurorilor, care susțin că și-ar fi ajutat fostul partener de viață să scoată din țară sume impresionante de bani.

S-a războit în instanță cu fostul soț pentru avere și pentru custodia copiilor, însă acum se luptă pentru propria libertate. Irina Truică a fost chemată în această dimineață la DIICOT pentru a da explicații în legătură cu sumele importante de bani pe care fostul ei soț, Remus Truică, le-a scos din țară. Irina Truică e suspectată că și-ar fi ajutat fostul partener să ascundă sume importante de bani în companii off-shore din afara țării, scrie rtv.net. Remus Truică e cercetat într-un dosar greu, „Credite pentru VIP-uri”, în care se pomenește de deturnarea a 35 de milioane de euro de la BRD. Truică, ajutat de angajați ai băncii, a luat această sumă cu titlu de împrumut, în nume personal sau prin interpuși. O parte din banii împrumutați au fost scosți din țară, spun anchetatorii, inclusiv cu complicitatea fostei soții.

Truică e cercetat sub control judiciar încă din luna mai și are averea pusă sub sechestru (case, terenuri, conturi bancare). El e acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, spălare de bani, instigare la înșelătorie și instigare la abuz în serviciu.

În același dosar mai sunt cercetați Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu, beneficiari ai unor împrumuturi de milioane de euro. Ei nu au mai restituit sumele luate sub formă de credit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net