Iorgulescu jr. riscă să înfunde puşcăria!

Ultima actualizare:

    Mario trăia pe picior mare, conducea mașini  luxoase și pleca în  destinaţii exotice
Mario trăia pe picior mare, conducea mașini luxoase și pleca în destinaţii exotice

E agitaţie mare în familia lui Gino Iorgulescu! Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal are bătăi de cap din cauza fiului, Mario, 20 de ani, reţinut pentru fapte de lipsire de libertate, loviri şi violenţe. Concret, puştiul, alături de trei prieteni, ar fi ameninţat, sechestrat, bătut şi şantajat un bărbat căruia avea să-i returneze câteva zeci de mii de euro, bani luaţi cu împrumut, dar pe care nu intenţiona să-i returneze.

Mario Iorgulescu face ce face şi ţine prima pagină a ziarelor. Dacă până acum fiul lui Gino apărea în presa tabloidă doar pentru că arunca cu banii la tot felul de petreceri exclusiviste şi-şi etala cuceririle, acum, puştiul a încurcat-o!

La o partidă de poker
La o partidă de poker

Mario, student la o prestigioasă Universitate din Geneva, Elveţia, este cercetat penal pentru că a bătut, sechestrat, ameninţat şi şantajat un amic, Dragoş, căruia nu a vrut să-i returneze o datorie de câteva zeci de mii de euro. 

Gino Iorgulescu, seful Ligii Profesioniste de Fotbal
Gino Iorgulescu, seful Ligii Profesioniste de Fotbal

Cum a ajuns Mario, băiat de bani-gata, să facă astfel de gesturi? Simplu! S-a certat cu Gino Iorgulescu, care a ”închis robinetul” de euro. Cel care l-a împrumutat a insistat ca Iorgulescu jr. să-i de banii înapoi, dar puştiul, împreună cu alţi trei prieteni, s-au gândit să-i dea o lecţie individului. 

Cu fosta iubită la mare
Cu fosta iubită la mare

“Persoana vătămată, în timp ce se afla într-o locuinţă situată pe raza sectorului 3, a fost lipsită de libertate şi agresată de mai mulţi bărbaţi, care şi-au folosit forţa fizică, dar şi diverse obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare”, se arată în comunicatul procurorilor care administrează cazul. În urma declaraţiilor bărbatului agresat, Mario şi prietenii lui din clanul Calu au fost reţinuţi şi riscă până la 7 ani de puşcărie pentru faptele respective. “La ceva timp după bătaie, am fost contactat de cei din clanul Calu care mi-au spus să-mi retrag plângerea. Mi-au oferit 50.000 de euro. Am luat banii, însă atât. Nu am făcut ce mi-au cerut, nu am retras plângerea”, a spus Dragoş potrivit cancan.ro. 

La plimbare cu șalupa
La plimbare cu șalupa

Interesant este ce au găsit poliţiştii care au percheziţionat marţi vila lui Iorgulescu şi apartamentele bărbaţilor implicaţi în caz: arme albe şi două pistoale airsoft, nesupuse autorizării.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net