Ionuţ Nasleu, fostul șef al Piețelor din Timișoara, reţinut pe Aeroportul Otopeni. Dosar de şantaj pe numele său

Ultima actualizare:

    Ionuț Nasleufoto: Facebook
Ionuț Nasleufoto: Facebook

Ionuț Nasleu a fost demis din funcţia de director general al SC Pieţe SA din Timișoara și a vrut să plece din țară. A fost oprit însă de poliţişti pe Aeroportul Otopeni şi adus la Timişoara, după ce pe numele lui a fost deschis un dosar de şantaj şi ameninţare.

La două zile după ce a fost demis din funcţia de director general al Pieţe SA din Timişoara, Ionuţ Nasleu a dorit să plece din ţară, se spune că în America, acolo unde deţine un apartament, scrie Adevarul.ro. Nasleu urma să se îmbarce într-o cursă de Istanbul, marţi, pe Aeroportul Otopeni. Fostul liberal a fost oprit de poliţişti şi adus la Timişoara, pe numele său fiind deschis un dosar de şantaj şi ameninţare, în urma plângerii făcute de jurnaliştii Dragoş Boţa (Pressalert.ro) şi Iulia Boţa (Debanat.ro). 

Dosar de șantaj și amenințare

,,Da. I-am făcut plângere penală lui Ioan Nasleu pentru şantaj şi ameninţare. După ce ani de zile a lansat tot felul de calomnii despre noi în spaţiul public, ne-a dat în judecată şi a pierdut, Nasleu a trecut la nivelul următor – şantajul. Când i-am cerut un punct de vedere, răspunsul a fost un mesaj de ameninţare pentru amândoi. Ni s-a transmis că dacă publicaţiile noastre, Pressalert.ro şi Debanat.ro, vor continua să scrie despre ce face, va face publică o pretinsă înregistrare compromiţătoare. Cum nu exisă nimic de acest fel şi pentru că amândoi nu putem accepta ca viaţa noastră şi activitatea profesională să fie negociată, am decis să facem ce este firesc şi normal – să sesizăm autorităţile statului”, au transmis Iulia şi Dragoş Boţa, potrivit Adevarul.ro. Un echipaj de poliţie din Bucureşti l-a adus până la Sibiu, de unde a fost preluat de poliţiştii timişoreni. 

Vezi pe www.adevarul.ro reacția IPJ Timiș

Citește și:

Ionuţ Nasleu a trimis, în stare de urgenţă, maşina de la Pieţe SA la Bucureşti ca să-i fie adusă iubita la Timişoara

Şeful pieţelor din Timişoara, intrat într-un conflict dur cu primarul Dominic Fritz, a fost demis

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net