Ion Țiriac, pus la zid de politicienii spanioli: «Este un magnat mafiot»

Ultima actualizare:

    Ion Ţiriac Foto: Mediafax
Ion Ţiriac Foto: Mediafax

Interesul și investițiile lui Ion Țiriac la Madrid, unde patronează turneul Mutua Madrid Open, nu-i aduce numai aprecieri. După ce a semnat un contract pe 10 ani cu autoritățile din capitala Spaniei, miliardarul român și-a atras antipatiile unor politicieni.

Conform acordului dintre Ion Țiriac și Primăria din Madrid, românul va câștiga 35 de milioane de euro din organizarea turneului. Mai mult, autoritățile și-au luat angajamentul să construiască două noi arene.

Politicienii care fac opoziție primarului Manuela Carmona au cerut ca acest acord să fie anulat. Astfel, Rommy Arce și Pablo Carmona, doi politicieni care se opun acestui proiect, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au spus că "Ion Țiriac este un magnat mafiot", care profită de bunurile publice.

"Eu și Manuela Carmena, primarul Madridului, avem o relație excepțională. Din nefericire, sunt unele persoane în jur care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Uitați, eu nu sunt un mare lider, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea, dar am nevoie să mă simt și eu respectat, OK?", spunea Ion Țiriac în El Pais. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net