Ion Țiriac e mai bogat cu 100 de milioane de dolari

Citeste tot despre: 

100 de milioane de dolari. Cu atât a crescut în ultimul an avuția omului de afaceri român Ion Țiriac. Este pe locul 1694 în topul miliardarilor lumii.

Ion Ţiriac este singurul român prezent în topul Forbes 2016, situându-se pe lista miliardarilor planetei pe locul 1694, o creştere de 47 de poziţii în comparaţie cu 2015, scrie adevarul.ro.

Forbes estimează că din 2015 până în 2016 averea lui Ion Ţiriac a crescut cu 100 de milioane de dolari, ajungând în clasamentul actualizat la zi la 1,1 milarde de dolari.

Cu afaceri în investiţii imobiliare şi financiare, asigurări şi proprietarul unui concern de leasing auto, Ţiriac s-a retras din domeniul bancar axându-se pe imperiul său imobiliar, notează Forbes. Omul de afaceri român este şi proprietarul puternicului turneu de tenis Mutua Madrid Open.

Primele locuri în clasamentul Forbes sunt ocupate în acest moment de Bill Gates (Microsoft), Amancio Ortega (Zara), Warren Buffett (Berkshire Hathaway), Carlos Slim (telecomunicaţii), Jeff Bezos (Amazon.com), Mark Zuckerberg (Facebook).

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1