Ion Țiriac e mai bogat cu 100 de milioane de dolari

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

100 de milioane de dolari. Cu atât a crescut în ultimul an avuția omului de afaceri român Ion Țiriac. Este pe locul 1694 în topul miliardarilor lumii.

Ion Ţiriac este singurul român prezent în topul Forbes 2016, situându-se pe lista miliardarilor planetei pe locul 1694, o creştere de 47 de poziţii în comparaţie cu 2015, scrie adevarul.ro.

Forbes estimează că din 2015 până în 2016 averea lui Ion Ţiriac a crescut cu 100 de milioane de dolari, ajungând în clasamentul actualizat la zi la 1,1 milarde de dolari.

Cu afaceri în investiţii imobiliare şi financiare, asigurări şi proprietarul unui concern de leasing auto, Ţiriac s-a retras din domeniul bancar axându-se pe imperiul său imobiliar, notează Forbes. Omul de afaceri român este şi proprietarul puternicului turneu de tenis Mutua Madrid Open.

Primele locuri în clasamentul Forbes sunt ocupate în acest moment de Bill Gates (Microsoft), Amancio Ortega (Zara), Warren Buffett (Berkshire Hathaway), Carlos Slim (telecomunicaţii), Jeff Bezos (Amazon.com), Mark Zuckerberg (Facebook).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net