Iohannis, mesaj emoţionant pentru victimele accidentului din Constanţa

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis FOTO: Arhiva personală
Klaus Iohannis FOTO: Arhiva personală

Președintele ales, Klaus Iohannis, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru familiile victimelor accidentului aviatic din județul Constanța.

La bordul elicopterului se aflau medicul Laura Vizireanu, în vârstă de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată, pilotul, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, de 47 de ani, și copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, de 42 de ani.

Elicopterul SMURD transportase un pacient cu embolie pulmonară de la Tulcea la Spitalul Județean din Constanța şi se întorcea de la Aeroportul „Mihail Kogălniceanu”, unde alimentase cu combustibil. Din păcate, toţi cei patru membri aflaţi în elicopter au murit.

Iohannis a scris un un mesaj pentru familiile victimelor, după prăbuşirea elicopterului în lacul Siutghiol, din judeţul Constanţa.

''Îmi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri în județul Constanța și transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor. Vă chem din nou să le fim alături celor aflați în durere prin gândurile noastre de solidaritate și compasiune. Sper, totodată, că vom afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii'', a fost mesajul preşedintelui României.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net