Iohannis a mers să vorbească cu protestatarii de la Cotroceni! Cum au reacționat

iohannis_proteste.jpg

iohannis
Iohannis a vrut să poarte un dialog cu proteztatarii de la Cotroceni
Foto: Facebook

În fața Palatului Cotroceni încă sunt adunați mai mulți protestatari care susțin Guvernul Grindeanu și care cer demisia președintelui. Aceștia însă au fost surprinși de gestul lui Iohannis.

UPDATE: La scurt timp după ce a încercat să discute cu protestatarii din fața Palatului cotroceni, Klaus Iohannis a publicat și pe contul său de Facebook părerea cu privire la felul în care a fost întâmpinat.

"Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Înţeleg să îmi exercit mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor. Este absolut firesc să existe diferențe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat", a scris președintele pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a venit în fața protestatarilor de la Cotroceni, dar aceștia au avut un comportament necivilizat atunci când l-au văzut, după cum au precizat reporterii de la Realitatea.

"Cu ce pot să vă fac viața mai bună, care sunt revendicările dumneavoastră?", i-ar fi întrebat președintele pe protestatari. Reporterii Digi 24 au declarat că Iohannis nu a putut avea un dialog cu manifestanții, cerându-i cu toții demisia.

Președintele le-a oferit ceai fierbinte, dar manifestanții au refuzat și au continuat să strige în cor "Demisia!"

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1