Ioana Mihaela Neacșu, fost inspector general în București, a murit joi în urma unui accident vascular cerebral

Ioana Mihaela Neacșu, fost inspector general în București, a murit joi, pe 4 martie, la 49 de ani, după un accident vascular cerebral declanșat în timp ce era la sală.

Aceasta s-a simțit rău, iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. Vestea a fost confirmată de reprezentanții Inspectoratului Școlar București.

„Transmitem condoleanțe familiei și regretăm profund dispariția sa din rândurile noastre”, a spus actualul inspector general Ionel Pușcaș pentru Edupedu.ro

La intrarea în ISMB colegii au făcut un loc special în care au depus lumânări și flori. Ioana Mihaela Neacșu a fost inspector general și a condus Inspectoratul Școlar al Municipiului București în perioada 2018-2019.

În ultimul său mesaj publicat pe rețelele de socializare, Ioana Mihaela Neacșu transmitea: "Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii..."- Rainer Maria Rilke. 

La aceeași postare, la care sute de oameni i-au urat o primăvară frumoasă, astăzi, ei își scriu condoleanțele și mesajele de tristețe. 

Loading...