Traian Băsescu e bunic din nou. Ioana a născut un băieţel

traian_basescu.jpg

Traian Băsescu a devenit bunic a doua oară
Foto: Arhivă
Citeste tot despre: 

Traian Băsescu este în culmea fericirii! Fiica sa cea mare, Ioana Băsescu, a născut în această dimineață un băiețel perfect sănătos.

Anunţul a fost dat chiar de către Traian Băsescu, pe pagina lui oficială de Facebook. „Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg si ţipă!”, a scris președintele României, Traian Băsescu.

2.jpg

ioana basescu, nastere, baietel, traian basescu, nepot
Băiețelul cântârește 3,4 kg

3.jpg

ioana basescu, nastere, baietel, nepot, traian basescu
Al doilea nepot al președintelui

Băsescu mai are o nepoțică, Sofia Anais, de 1 an și 2 luni, de la mezina sa. Elena este din nou însărcinată, iar anul viitor va deveni mamă din nou.

sofia.jpg

Sofia Anais (1 an și 2 luni) alături de bunicul ei

 

Ioana s-a măritat, în secret, în luna iunie

Băiețelul născut astăzi este primul copil al cuplului Ioana Băsescu - Radu Pricop, avocat de meserie. Cei doi s-au căsătorit, în secret, în luna iunie, la Azuga. Fata cea mare a preşedintelui, Ioana, a fost cerută în căsătorie în 2013, de Crăciun, de avocatul Radu Pricop, care provine dintr-o familie cunoscută din Suceava, tatăl acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop.

Radu Pricop este bun prieten al Elenei Băsescu, dar şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu, are 36 de ani și este asociat al unui cabinet de avocatură.

ioana.jpg

ioana basescu, nastere, baietel, radu pricop, traian basescu
Ioana Băsescu și Radu Pricop s-au căsătorit astă-vară

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

A doua relaţie serioasă a Ioanei Băsescu a fost cu un om de afaceri din domeniul divertismentului, Giovanni Francesco, de care s-a despărţit la începutul anului 2013.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1