Ioan Neculaie, eliberat condiționat

Ultima actualizare:

    Omul de afaceri Ioan Neculaie va fi eliberat condiționat
Omul de afaceri Ioan Neculaie va fi eliberat condiționat

Ioan Neculaie va fi eliberat condiționat, conform deciziei definitive luate de Tribunalul din Brașov. Omul de afaceri a fost condamnat în 2017 la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Neculaie a fost dat în urmărire în 2016, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Concret, se pregătea de o partidă de vânătoare, dar mașina cu care trebuia să plece avea un cauciuc dezumflat. Supărat că angajatul său nu și-a făcut treaba, Neculaie a tras aiurea câteva focuri de armă. Pedeapsa pare mare, dar a fost decisă întrucât mai avea o condamnare de un an și șase luni, transformată în suspendare condiționată.

Ioan Neculaie a cerut în aprilie suspendare pedepsei, iar acum magistrații au decis să fie eliberat condiționat, pentru că a executat jumătate din pedeapsă și are peste 60 de ani.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net