Învinge canicula cu 5 sucuri naturale!

Ultima actualizare:
Suc de pepene
Suc de pepene

Căldură sufocantă în aceste zile! Peste 45 de grade Celsius, la soare, au anunţat meteorologii pentru astăzi. În astfel de situaţii, hidratarea organismului este esenţială. Medicii ne sfătuiesc să bem câte un pahar cu apă la fiecare 15 minute, dar şi să consumăm cât mai multe fructe şi legume proaspete. Click! îţi oferă cinci reţete de sucuri naturale, pe care le poţi face acasă şi care te ajută să învingi canicula.

1. Suc din pepene roşu

Limonada
Limonada

Aveţi nevoie de un pepene roşu pe care să-l curăţaţi de coajă şi seminţe şi pe care să îl puneţi ulterior în storcător. Pentru o aromă şi mai intensă, puteţi adăuga puţină zeamă de lămâie, câteva frunze de mentă şi gheaţă.

2. Limonadă

Suc de mere
Suc de mere

Limonada este o băutură uşoară, energică şi foarte răcoritoare. Aveţi nevoie de două lămâi. Spălaţi-le bine, tăiaţi-le în jumătate şi apoi stoarceţi-le. Adăugaţi apă plată, miere, 2-3 frunze de mentă şi 2-3 cuburi de gheaţă.

3. Suc de mere

Suc de rosii
Suc de rosii

Sucul de mere este un bun aliat în zilele toride, întrucât conţine multe vitamine care vă tonifiază organismul. Spălaţi foarte bine merele, tăiaţi-le cubuleţe şi băgaţi-le în storcător. Nu este nevoie de alte "îmbunătăţiri", având în vedere că merele sunt foarte aromate.

4. Suc de roşii

Ceai de menta
Ceai de menta

Roşia este bogată în săruri minerale, îndeosebi calciu şi fier. Ajută în cazurile de astenie şi anemie, regenerează organismul, are rol răcoritor şi uşurează digestia. Spălaţi câteva roşii, tăiaţi-le în jumătate şi introduceţi-le în storcător. Sucul de roşii poate ţine locul şi unei gustări, fiind destul de consistent.

5. Băutură răcoritoare din mentă


    Ceai de menta
Ceai de menta

Toată lumea cunoaşte efectul răcoritor al mentei, motiv pentru care, probabil, această plantă ne înviorează cel mai bine în zilele caniculare. Aşadar, preparaţi un ceai de mentă (la pliculeţ sau direct din plantă uscată). Puneţi-l la răcit. După răcire, adăugaţi câteva felii de lămâie şi câteva cuburi de gheaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net