Învățătoarea din Satu Mare, care i-a atacat pe elevi cu spray lacrimogen a fost concediată

politia-rurala.jpg

Un echipaj de poliție a reținut-o pe învățătoarea care și-a pierdut controlul
Un echipaj de poliție de la Secția Rurală Tășnad a ridicat-o pe învățătoarea agresivă
Foto: presasm.ro

O veste bună și una rea pentru învățătoarea din Satu-Mare care a vrut să”liniștească”doi copii de șase ani cu un spray lacrimogen. Învățătoarea a fost reținută joi, a petrecut 24 de ore în închisoare dar vineri a fost eliberată și plasată sub control judiciar. Vestea rea este că a fost concediată.

Luminița F., în vârstă de 43 de ani se angajase în urmă cu doar trei zile, ca suplinitor, dar preda de 13 ani. Ea a câștigat recent concursul de profesor suplinitor la școala din comuna sătmăreană Santău. Învățătoarea Luminița ținea ore la clasa zero și a atacat doi copii, care au avut nevoie ulterior de îngrijiri medicale. Cei doi, fată şi un băiat au fost duși la spital, cu probleme la ochi, în timp ce directorul şcolii a chemat poliţia. Agenţii au reţinut-o pe femeia de 43 de ani.”Sigur că am întrebat-o: doamnă, ce aţi făcut? Am dat cu spray?! Dar care a fost motivul? Pentru că au fost neastâmpăraţi”, a spus Ciprian Balog, directorul şcolii că a fost dialogul cu învățătoarea. În apărarea ei, cadrul didactic a spus că ar fi fost agresată de cei doi elevi și s-a simțit amenințată, motiv pentru care a recurs la acest gest.

spray lacrimogen-spray auto-apărare

Învățătoarea spune că a atacat copiii cu spray lacrimogen pentru că s-a speriat
Învățătoarea spune că a atacat copiii cu spray lacrimogen pentru că au fost agresivi față de ea

Educatoarea este cercetată sub control judiciar

Învățătoarea Luminița care a agresat cu un spray lacrimogen doi elevi (6 ani) a ieșit din Arestul Inspectoratului Județean de Poliție Satu-Mare , după ce a fost închisă 24 de ore. Femeia a fost reţinută şi riscă închisoarea pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă. Părinţii copiilor atacaţi sunt decişi să depună şi ei plângeri împotriva învăţătoarei. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei nu au mers cu propunere de arestare preventivă în fața judecătorilor, preferând să o plaseze pe suspectă sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cert este faptul că acesteia i s-a desfăcut contractul de muncă, în urma unei decizii a Inspectoratului Școla Județean Satu Mare. Cazul este cercetat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei

 

Citiți și

 

Copii abuzaţi sexual şi bătuţi de educatori. Educatoarea de la «Delfinul» spune că totul este o înscenare

 

Elevi bătuți la Liceul Eugen Lovinescu din București. Victimele au fost duse la Spitalul Grigore Alexandrescu

Loading...

Citește și

  • pedofil drumul taberei

    Părinții copiilor agresați într-un lift de bloc de un necunoscut, suspectat de pedofilie, nu-și mai găsesc liniștea după incident. Mama micuților spune că nu se va opri din căutări până nu-l va găsi pe infractor.

  • Continuă ancheta autorităților în cazul copiilor agresați la o grădiniță privată dintr-un cartier de fițe al Capitalei. Potrivit digi24.ro, luni, familiile care acuză că au avut copii agresați îi vor duce pentru a fi consultați de specialişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală. Părinţii vor să afle cât de tare au fost afectaţi de violenţele la care au fost supuşi la grădiniţă. Aceştia au depus deja plângeri la poliţie împotriva directoarei instituţiei

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1